SUPPER CLUB; HOLLYWOOD'UN STAR PARTİLERİNİ İSTANBUL'A TAŞIYOR...

Supper Club'da düzenlenen Elite Parties 11 Kasım 2009 çarşamba gecesi "Hollywood Star Party" olarak ve Ahu Tuğba ile yeni sezona merhaba diyor.

Yaz boyunca çarşamba gecelerinin unutulmaz eğlencelerinden Supper Club'da düzenlenen Elite Parties 11 Kasım 2009 çarşamba gecesi Hollywood Star Party olarak yeni sezona merhaba diyor.

11 kasım 2009 çarşamba gecesi ünlü konukları bir araya getirecek olan Hollywood Star Party'e dünyaca ünlü Avusturalya' lı genç aktör Edwin Van Der Meulen ve güzelliğiyle göz kamaştıran model Sofia Rudyeva damgasın vuracak..

Gecede başta Ahu Tuğba olmak üzere ayrıca birbirinden güzel dünyaca ünlü top modeller ve Best model 2009 Türkiye güzelleri kırmızı halıdan yürüyerek Hollywood Star Party'de göz kamaştıracaklar. Partiye katılmak için Londra dan gelen İrem Otuz 20 bin dolarlık VERSACE kıyafetini ilk kez supper club da giyeceğini söyledi. Sanat cemiyet hayatı ve ünlü futbolcularında hazır bulunacağı Hollywood Star Party'de supper club ın dj leri Dj BARİS CAN (BRSCN) , Dj GOKAY ve Dj HAKAN ZAMBAK sabahın ilk ışıklarına kadar yepyeni mix gözde parçalarla davetlileri coşturacaklar. Supper club ın genç ve başarılı işletmecisi Tarkan Ahmet ünlü koreograf Erez Eğilmez 'in Hollywood Star Party konseptinin çarşamba gecelerine damgasını vuracağını söyledi. Ayrıca Hollywood Star Party'de her ay bir çarşamba gecesi en iyi giyinen bay ve bayan davetli seçilip ödüllendirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mekan Haberleri