Sesi Çok Güzel... KIRAN KIRANA MÜCADELE!

Sesi Çok Güzel... KIRAN KIRANA MÜCADELE!

Sesi Çok Güzel’in ikinci bölümünde sokak müzisyenlerinin çalışma şartları, yaşadığı zorluklar da konu edildi ve her üç jüri üyesi de bu konuda kamuoyu yaratabilmek için mesajlarını verdi.

Sesi Çok Güzel’in ikinci haftası kıran kırana bir mücadeleyle geçti. Yarışmaya Mardin, Siirt, İstanbul, Adana ve Bursa’dan katılan toplam dokuz yarışmacı performanslarıyla göz doldurdu ve jüri üyelerinin seçim yapmalarını bir hayli zorlaştırdı.

Sertab Erener’in Siirt ve Mardin’den gelen ihbarlar üzerine  yaptığı seyahatte halkın gösterdiği tepki, maddi imkansızlıklar yüzünden uzun süredir babasını göremeyen Şehriban Duman’ı dinlemek üzere kız yurduna babasıyla birlikte yaptığı sürpriz ziyaretin görüntüleri stüdyodaki izleyicilere duygulu anlar yaşattı.

Sesi Çok Güzel’in ikinci bölümünde sokak müzisyenlerinin çalışma şartları, yaşadığı zorluklar da konu edildi ve her üç jüri üyesi de bu konuda kamuoyu yaratabilmek için mesajlarını verdi. Gökhan Türkmen’in takımında yarışan sokak müzisyeni Aslı Özkök, performansıyla büyük beğeni topladı.  Alaylı şarkıcıların yanı sıra okullu yarışmacıların da yarıştığı programda İ.T.Ü Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı öğrencisi Hilal Coşkun jüri üyelerinin övgülerine layık bulundu.  Karadeniz müziğinden örnekler sunan Eren Tekin ve Adana’dan yarışmaya katılan erkek kuaförü Eyüp Budak izleyenlere renkli dakikalar yaşattılar.  

Yarışmacının sunucusu Emre Karayel her jüri üyesine daha önce eledikleri bir yarışmacıyı tekrar yarıştırma şansı sunan Altın Kart uygulamasını anlattı. 13 hafta boyunca sadece bir kere kullanılabilecek Altın Kart’ı jüri üyelerinden bir tanesi hemen ikinci haftada kullandı.

Final bölümünde yarışmacıların kusursuz performansları jüri üyelerinin ortak bir karar vermesini oldukca zorlaştırdı  ve görüşme odasındaki tartışma kızıştı. Görüşme odasından tek bir isim üzerinde mutabık kalarak çıkmak zorunda olan Sertab Erener, Sibel Can ve Gökhan Türkmen birbirlerini ikna etmek için yoğun çaba sarf ettiler. Büyük çekişmeye sahne olan final bölümünde alınan karar stüdyodaki izleyicilerin beğenisini topladı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.