Sevda Kuşun Kanadında...  ÖMER HESAP SORUYOR!

Sevda Kuşun Kanadında... ÖMER HESAP SORUYOR!

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında 14 Mart Salı akşamı 29. Bölümü ile TRT 1 ekranında izleyici karşısına çıkacak.

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında heyecan dolu bir bölümle geliyor. Oyuncu kadrosunda başrollerini Gürbey İleri, Buse Varol, Ufuk Bayraktar, Yavuz Bingöl, Müge Boz, Alper Türedi, Timur Ölkebaş, Ceyda Olguner, Emel Dede, Derda Yasir Yenal Ali Buhara Mete ve Bahadır Yenişehirlioğlu gibi isimlerin rol aldığı ‘Sevda Kuşun Kanadında’ 7 Mart Salı akşamı 28. Bölümünü ile izleyici karşısına çıkacak.

 17 Mart Salı akşamı 29. Bölümde neler olacak?

 ÖMER HESAP SORUYOR

Amiral’in yardımıyla hapisten çıkan Kaşıyaralı, hem Ömer’den hem de Işık’ı öldürerek Zafer Erbay’da intikam alma peşindedir. Adamlarını toplar ve Ömer’in evini basar. Ancak onu içerde büyük bir sürpriz beklemektedir. Gözünü karartan Ömer ise bütün düşmanlarından hesap sormakta kararlıdır.

 LEYLA’YA TEHLİKELİ GÖREV

Leyla, Amiral’in düzenlediği toplantının darbe toplantısına katılmış ve önemli bilgiler elde etmiştir. Durumu hemen Zafer Erbay’a haber vermiştir. Zafer bunun üzerine Leyla’ya tehlikeli bir görev daha verir. Leyla’nın bu görevde Asım’a ihtiyacı vardır.

 SIKIYÖNETİM İLAN EDİLİYOR

Üniversitelerin ve sokakların karışmasından sonra askerin isteğiyle Sıkıyönetim ilan edilir. Mahalleyi ve Ülkü Ocağını askerler basar. Aynı anda solcuların mekânı da asker tarafından basılır.

 AMİRAL HEREKETE GEÇİYOR

Amiral ise Genelkurmay Başkanını öldürerek darbe teşebbüsünün başarılı olacağını düşünmektedir. Elindeki silahla Genelkurmay Başkanının odasına girer. Genelkurmay Başkanının ise sırtı dönüktür.

 Genel Yönetmenliğini ve yapımcılığını Mesut Uçakan'ın, Yönetmenliğini Ayhan Özen'in,başrollerini Gürbey İleri, Buse Varol, Ufuk Bayraktar, Yavuz Bingöl, Müge Boz, Alper Türedi, Timur Ölkebaş, Ceyda Olguner, Emel Dede, Derda Yasir Yenal Ali Buhara Mete ve Bahadır Yenişehirlioğlu paylaştığı dizi, 14 Mart Salı akşamı 29. Bölümü ile TRT 1 ekranında izleyici karşısına çıkacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.