Sevgi Müzikali...USTALAR VE ÇIRAKLAR AYNI SAHNEDE BULUŞTULAR!

Sevgi Müzikali...USTALAR VE ÇIRAKLAR AYNI SAHNEDE BULUŞTULAR!

Altmışlı yıllarda Kadıköy'de yaşanan iki aşk hikâyesini müziklerle ve danslarla anlatan 'Sevgi Müzikali'nin galası önceki akşam Trump Towers Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Müjdat Gezen, Ayşen Gruda, İlker Ayrık, Betül Demir, İlhan Daner, Mehtap Ar, Cavidan Akyol ve Müjdat Gezen’in okul öğrencileri ile İlker Ayrık’ın öğrencileri, dansçılarının yer aldığı müzikalin galasına adeta ünlü yağdı.

 Kandemir Konduk'un yazdığı yönetmenliğini Müjdat Gezen'in yaptığı ve kadrosunda Ayşen Gruda, Müjdat Gezen, Betül Demir, İlker Ayrık ve Mehtap Ar gibi önemli isimlerin bulunduğu oyunda toplam 46 oyuncu yer alıyor.

GALA GECESİNDEN İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

1960'larda geçen oyun ve sevgi üstüne kurulu.  “Bizdeki, sahnedeki sevgi taşsın seyirciye ve tiyatrodan herkese yayılsın” dedi tüm oyuncular.

80 li ve 90 yılların bir çok müzikalini yazan Kandemir Konduk uzun bi aradan sonra yeni bir müzikli oyun yazdı. Çalışmaları iki yıla yakın süren oyun sezon boyunca Trump’ta da sahnelenecek. 

 Basın mensuplarının karşısına geçen usta isim Müjdat Gezen, "-Bir yıl ön hazırlık, 64 gündür ise provalardaydık. Bu oyunla insanlara sevgi aşılayacağız. Son yıllarda o kadar çok travma yaşıyoruz ki bu oyun sayesinde insanlara birbirlerine sıkı sıkı kenetlenecekler" dedi.

Ayşen Gruda ise, usta sanatçılara belli bir yaştan sonra yapılan 'Emekli ol' baskısından dert yandı. Usta oyuncu, "-Türkiye'de 55 yaşını geçtikten sonra oyunculara emekli olmalısın baskısı yapılıyor.

Halbuki sanatçılar o yaştan sonra daha bilgili, bilinçli, affedici ve özverili oluyor" diyerek sitem ederken "Gençlerle çalıştıkça ben de Müjdat'ta genç kalıyoruz. Enerjimizi gençlerde alıyoruz" dedi.

Müjdat Gezen'in, " -Ayşen Gruda ile nişanlandık sayılır, mektuplar yazardım, gitti başkasıyla evlendi" sözü de hatırlatılan Gruda, "Çok esprili, sevgi dolu mektup dizisiydi, onun edebi yönüne ilgim vardı. İlerleyen yıllarda sıkı dost olduk" diyerek sözlerini noktaladı.

İŞTE GALA GECESİNDEN MAGAZİNKOLİK.COM'A ÖZEL GÖRÜNTÜLER;

Müzikalde rol gereği partneri İlker Ayrık ile evlenecek olan Betül Demir ise "-Müzikalde oynamak en büyük hayalimdi. İlker ile tahim ile pekmez gibi olduk" derken senaryo gereği evlendiklerini de söyledi.

Galaya turuncuya boyattığı saçlarıyla damga vuran Ömür Gedik ise, "-Şarkıma çekeceğim klip için saçımı bu renge boyayarak bir nevi havuç oldum. Hem ben hem de Ferhat ilk başta bu rengi yadırgadık ama zamanla alıştık" derken üzerindekinin suni kürk olduğunun altını çizdi.

SEVGİ MÜZİKALİ'NDEN BİR KESİT;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.