Sevgi Soylu… “VÜCUDUMUN DEĞİL, SESİMİN ÇIPLAKLIĞIYLA VARIM!”

Sevgi Soylu… “VÜCUDUMUN DEĞİL, SESİMİN ÇIPLAKLIĞIYLA VARIM!”

Çekilen klibi ve "Günaydın Sana" adlı şarkısı dijital platformlarda yayına girerken Sevgi Soylu “Artık eskisi gibi "O önümü kesti, bu engel oldu yok. Dijital ortamda akustik çıplak görüntümle değil çıplak sesimle harbi tıklamalarla dinleyicimle buluşacağımıza inanıyorum” diye konuşuyor...

TSM nin usta cümbüş sanatçısı Sefer Soylu’nun kızı olan Sevgi Soylu küçük yaşta babasıyla başlayan musiki eğitimini büyük üstatlardan aldığı eğitimlerle sağlamlaştırmış.

Arabesk, fantezi, Türk Sanat Müziği, ve Pop Müziği’nden oluşan binlerce şarkılık repertuarıyla yıllardır yurdun dört bir yanında sahnelerin aranılan solisti oldu.

 Solo, proje albümler yaptı. Adını taşıyan televizyon programıyla ekranlarda yerini aldı.

SESİ EBRU GÜNDEŞ GÜZELLİĞİ SİBEL CAN

İzleyenler sesi Ebru Gündeş güzelliği Sibel Can deseler de bugüne kadar sessiz sakin yaşamıyla “ben sahnede nefes alıyorum. Sahnede yaşıyorum” diyerek gözünün yükseklerde, şöhrette, parada olmadığını vurgulayan sanatçı pandemi dönemini stüdyoya kapanarak ünlü besteci Şerif Kayran yönetiminde 6 şarkılık fantezi türünde hazırlanan akustik albümüyle sessizliğini bozuyor “Artık bende bu yarışta varım” diyor…

GÜNAYDIN SANA

Çıkış şarkısının sözleri Yusuf Bulut’a müziği Şerif Kayrana, aranjeleri Mustafa Beyazkuş’a ait olan “Günaydın Sana”

 

Soğuklara aldırmadan Üsküdar sahilinde kız kulesi manzarasında çekilen klibi ve şarkısı dijital platformlarda yayına girerken Sevgi Soylu “artık eskisi gibi o önümü kesti bu engel oldu yok. Dijital ortamda akustik çıplak görüntümle değil çıplak sesimle  harbi tıklamalarla dinleyicimle buluşacağımıza inanıyorum” diyerek popüler dünyaya meydan okuyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.