Şevkat Yerimdar 2... ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI!

Şevkat Yerimdar 2... ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI!

Vizyona girdiği dönemde en çok konuşulan filmlerden biri olan ve televizyonda yayınlandığı günlerde reyting rekoru kıran Şevkat Yerimdar’ın devam filmi çekildi.

Uzun zamandır merakla beklenen film, önümüzdeki aylarda sinemaseverlerle buluşacak.

Vizyona girdiği 2013 yılında sezonun en çok konuşulan filmlerinden biri olan ve televizyonda yayınlandığı günlerde reyting listelerini alt üst eden Şevkat Yerimdar filminin ikincisi sinemaseverler le buluşmaya hazırlanıyor.

Şevkat’in Maceraları Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

Sosyal medyada da fenomen haline gelen Şevkat Yerimdar karakterinin maceraları kaldığı yerden devam ediyor.

Çekimleri 3 ay süren filmde başrollleri Özgürcan Çevik,Başak Parlak, Mustafa Bilgin ve Aslı İnandık paylaşıyor. Merakla beklenen filmde genç oyunculara, Cezmi Baskın, Numan Çakır, Şahin Aktaş ve Bahadır Tokmak eşlik ediyor.

Yapımcılığı Uğur Film’in üstlendiği Şevkat Yerimdar 2,  Pelin (Başak Parlak) ile evlilik hazırlığında olan ve düğün yapmak için dedesinden kalma evi satmak üzere Ankara’ya giden Şevkat’in (Özgürcan Çevik) talihsiz aşık Sarper( Mustafa Bilgin) ile karşılaşmasını ve sonrasında başına gelen  olayları konu alıyor.

 Komedi ve Hüznü Harmanlıyor!

Komedi ve hüznü harmanlayan filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ilk filmde olduğu gibi yine Bülent İşbilen üstleniyor. Şevkat Yerimdar 2’nin önümüzdeki aylarda sinemaseverlerle buluşması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.