Şevkat Yerimdar 2... HEM GÜLDÜRDÜ HEM HÜZÜNLENDİRDİ!

Şevkat Yerimdar 2... HEM GÜLDÜRDÜ HEM HÜZÜNLENDİRDİ!

Başrollerinde Özgürcan Çevik ve Başak Parlak’ın yer aldığı sezonun merakla beklenen filmi Şevkat Yerimdar 2 filmi izleyenlerden tam not aldı.

Sosyal medya fenomeni Şevkat Yerimdar’ın merakla beklenen ikinci filminin basın gösterimi geçtiğimiz gün ÖzdilekPark Avm Cinetime Sinemalarında yapıldı.

Gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan filmin yönetmeni ve başrol oyuncuları, Şevkat Yerimdar 2’nin sinemaseverlerin beklediğine değecek bir film olduğunu belirtti.

Filmin senaristi ve yönetmeni Bülent İşbilen, Ankara’da macera dolu bir çekim dönemi geçirdiklerini ve soğuk havaya rağmen sette neşe içinde çalıştıklarını söyledi.

Şevkat Yerimdar 2’nin başrol oyuncusu Özgürcan Çevik ise ‘ Uzun zamandır ikinci filmin ne zaman olacağına dair sorular alıyordum ve nihayet ikinci filmimiz günler sonra sinemaseverle buluşacak. İzleyenlerin çok keyif alacağını düşünüyorum. Çünkü filmimizde, eğlence var, aşk var, hüzün var, kısaca bir çok duyguyu barındırıyor.” dedi.

Çevik ile başrolü paylaşan güzel oyuncu Başak Parlak ise özellikle Ankara çekimlerinde çok eğlendiğini, Ankaralıların kendilerine olan sevgi ve ilgisinin sete neşe kattığını vurguladı.

Hüznü ve komediyi harmanlayan Uğur Film imzalı Şevkat Yerimdar 2’de Çevik ve Parlak’a, Mustafa Bilgin, Aslı İnandık Cezmi Baskın, Numan Çakır, Şahin Aktaş ve Bahadır Tokmak gibi birbirinden ünlü isimler eşlik ediyor.

22 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşacak olan film, Pelin (Başak Parlak) ile evlilik hazırlığında olan ve düğün yapmak için dedesinden kalma evi satmak üzere Ankara’ya giden Şevkat’in (Özgürcan Çevik) talihsiz aşık Sarper( Mustafa Bilgin) ile karşılaşmasını ve sonrasında başına gelen olayları konu alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.