"Şevkat Yerimdar 2"... KEPÇE ÜZERİNDE FASILLI SERENAD ÇOK ŞAŞIRTACAK!

"Şevkat Yerimdar 2"... KEPÇE ÜZERİNDE FASILLI SERENAD ÇOK ŞAŞIRTACAK!

22 Ocak’ta sinemaseverle buluşacak olan Şevkat Yerimdar 2 filminin kamera arkasında da bir hayli eğlenceli anlar yaşandı. Şevkat’in Pelin’e kepçe üzerinde fasıl heyetiyle serenad yaptığı sahnelerde kahkaha tufanı yaşandı.

Başollerinde Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Aslı İnandık ve Mustafa Bilgin’in yer aldığı Şevkat Yerimdar 2 filminin çekimleri sırasında  bir hayli eğlenceli ve kahkaha dolu anlar yaşandı.

Özellikle Şevkat’in Pelin’e kepçe üzerinde fasıl heyeti ile serenad yaptığı sahnelerde kahkahalar havada uçuştu.

Esprileriyle setin neşe kaynağı olan Özgürcan Çevik,  kepçe kullandığı eğlenceli sahnede,  seyircilere bir de  sürpriz yapmayı ihmal etmedi. Sevilen oyuncu,  kendi sesiyle “Dalgalandım da Duruldum” adlı şarkıyı seslendirdi. Güzel oyuncu Başak Parlak ise rol arkadaşına set aralarında dans ederek eşlik etti.

Ankara’da çekilen filmin bir çok sahnesine dahil olan ve Çevik’e yoğun ilgi gösteren  Ankaralılar, bu neşeli sahnede de dans ve tezahüratlarıyla çekimlere renk kattılar.

Sahne sonunda   “Şevkat Buraya ” tezahüratlarıyla sevilen oyuncuyu yanlarına çağıran mahalle halkı,  Çevik ile bol bol fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.