Şevval Sam...TOPRAK KOKUSU 2 KONSERİ İLE SEYİRCİLERİ BÜYÜLEDİ
"Tango" albümü ile müzikseverlerin karşısına çıkan Şevval Sam, "Toprak Kokusu II" konseriyle İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi`nde muhteşem bir konser verdi.
Yazı ve Fotoğraflar; Demet KIZIL
Türk sanat müziği,Karadeniz türküleri, arabesk, son olarak modern ve klasik şarkıları seslendirdiği "Tango" albümü ile müzikseverlerin karşısına çıkan Şevval Sam, "Toprak Kokusu II" konseriyle 02 Ekim 2014'te İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde muhteşem bir konser verdi.
2012 yılında Harbiye Açıkhava'da ilkini gerçekleştirdiği "Toprak Kokusu I" konseriyle büyük bir ilgi ve beğeniyle karşılaşan Şevval Sam, yoğun istek üzerine bu yıl "Toprak Kokusu II" konseriyle hayranlarıyla tekrar buluştu.
Son konserinde sevenleriyle yaklaşık üç saat süren bir konser gerçekleştiren Şevval Sam, sahnede dikkat çekici sürprizleriyle izleyicilerine harika müzik ziyafeti verdi..
Konserde sanatçı Zara ve oyuncu Meltem Cumbul arkadaşlarını yalnız bırakmayarak en ön sırada dinlediler.
Konserin birinci bölümünde Türk sanat müziği söylerken bir ara '' buradan çok güzel görünüyorsunuz, yanınıza gelmek istiyorum diyerek'' sahneden seyircilerin arasına karışan güzel sanatçı şarkısını hayranları ile söyledi.
Seyircilerin arasında şarkı söylerken elektrikler kesilince seyirciler ile hiç ara vermeden tek yürek olarak şarkıya devam eden sanatçı başarısının tesadüf olmadığını bir kez daha kanıtladı.
Güzel sanatçı tango şarkısında partneri ile tango seyircilerine güzel anlar yaşattı.
Halk oyunları, çeşitli dans gösterileri, sürprizler ve enstrümantal şovlarıyla bir kültür mozaiğine dönüşen konserde; alaturka müzikler, birçok dilde seslendirdiği Anadolu'nun etnik kültür ve dillerine dair halk ezgilerinin yer aldığı etnik türküler, Karadeniz türküleri, Türk sanat müziği eserleri, bir döneme damgasını vuran arabesk parçalar ve tango eserler de yer aldı.Konser boyunca Halkların kardeşliği, ve Kobane için barış mesajları veren sanatçı sahnede duygulu anlar yaşadı.
Güzel şarkıcı konser öncesi basın mensuplarına Kurban Bayramı mesajı verdi ve ''Barış dolu dünyada,huzurlu ve mutlu bayramlar yaşamak istiyoruz'' dedi.

















HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.