Seyhan Soylu...KENDİNE KORONA VİRÜS BULAŞTIRACAK!

Seyhan Soylu...KENDİNE KORONA VİRÜS BULAŞTIRACAK!

Ünlülerin menajeri olarak bilinen Sisi lakaplı Seyhan Soylu, imam nikahlı eşinden ayrılıp kendisine korona virüs bulaştıracağını söyledi.

Sosyal medya insatgram hesabından canlı yayında editörümüz Ozzy'nin sorularını yanıtlayan Seyhan Soylu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Seyhan Soylu,yaptığı açıklamada "Evimin tüm odalarına kamera döşetiyorum. Bir internet sitesinden herkes beni 24 saat canlı olarak izleyebilecek.

Kendime virüs bulaştıracağım. Çünkü bu korkuyla yaşanmaz. Bu bir grip gibi atlatacağıma inanıyorum atlatamazsam da ölümümü canlı canlı izleyecekler" diyerek şok etkisi yarattı.

EŞİMLE BU YÜZDEN AYRILDIK!

Soylu "Eşime konuyu açtığımda bana manyak mısın dedi, Ona ciddi olduğumu söyledim ayrılalım dedim sen de git eski eşinden helallik iste barışabilirseniz barışın dedim,ve bitirdim." dedi.

BEN O SUYA GÜVENİYORUM

Virüsün 12 Nisandan itibaren 5 Mayısa kadar tavan yapacağını ve vaka sayısının 70 bine ulaşacağını iddia eden Seyhan Soylu geçtiğimiz günlerde canlı yayınına aldığı Güniz Akkuş'un buluşu olan suya güvendiğini o suda birşey olduğunu ve virüsü onunla yeneceğini düşündüğünü söyledi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.