SEYHAN SOYLU ÖNCE NASİHAT ETTİ, SONRA REYNMEN’İ KADIN GİYSİLİ VİDEOSUYLA VURDU.

SEYHAN SOYLU ÖNCE NASİHAT ETTİ, SONRA REYNMEN’İ KADIN GİYSİLİ VİDEOSUYLA VURDU.

Sisi lakaplı Seyhan Soylu, Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş'a öyle bir ayar verdi ki, Sosyal medya bu sözler ve yayınladığı video ile çalkalanıyor.

Gazeteci Savaş Kalafat’la birlikte sunduğu Baba Haber’de Reynmen’in gazetecilere saldırısını eleştiren ve bunu şöhret sarhoşluğu yaşadığı için yaptığını söyleyen Seyhan Soylu, öyle bir karşılık verdi ki sosyal medya yayınladığı video ve sözleriyle adeta çalkalanıyor.

Magazin haberlerinde ve ortaya çıkardığı kanıt videolarıyla haklı bir şöhret edinen Seyhan Soylu, gece muhabirlerine saldıran  Reynmen’in geçmişte kadın kıyafetiyle poz verdiğini ve oynadığına ilişkin videosunu sosyal medya hesabında paylaştı…

Bir anda binlerce kişinin takip ettiği bu videonun ardından Seyhan Soylu’nun olay sayılan şiirsel ironi ile bezenmiş nasihatleri ardına ardına geldi…

İşte Seyhan Soylu’nun ayar videosu.

 


 

“ Reynmen dün ne yapmıştı.  Gazeteci arkadaşımıza Uçankuş muhabirine yumruk atmıştı.  Ben demedim mi sana Reynmen gazetecilerle iyi geçin diye.  Mazide senin ne olduğunu ortaya koyarlar diye. 

Dün akşam demiştim sana düşman sahibi oldun oğlum, hata yapma diye.  Ey reynmen ey reynmen bu giydiğin etek giyilir mi oğlum.  İskoçyada mı yaşıyorsun. Bunu giyen biri delikanlı adam olamaz. Neden olamaz. Delikanlı adam etek giymez. O kameralara ne öyle. Eee poz vermişsin, kendini o gün Asena mı zannettin.  Hadi şimdi kal sağlıcakla.

Reynmen delikanlı adam ne tek giyer ne de eline diline sahip olmayan adam delikanlı olur.  Biz de sana laf anlatıp küpe etsin dedik.  Sisi ablan yazdı bunu medyaya.

Oğlum sana niye manita elbisesi giydirdiler?  Masalara dansöz mü çıkarttılar.

Reynmen sen ‘Çukur’daki Çetö’nün yerine mi başlıyorsun. Korktun mu gazetecilerden he korktun mu? Kurban olayım sana…

Mevlana değiliz ne olursan ol gel diyemeyiz bu kılıkta. Ayrıca ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. Ha bu arada ben asgari ücretliyim benimle geçinmek zordur. Gazetecilerle de öyle.  Ama en kolayı adam gibi olmandır.

Reymen biz hayatta neleri kaybettik biliyor musun? Senin lafın bile olmaz medya dünyasında.  Hadi şimdi kal, bak bakalım sağlıcakla.”

sisi_reynmen_.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum