Şeyma Subaşı..."YUVA YIKMADIM, YUVAMI YIKAN DA OLMADI!"

Şeyma Subaşı..."YUVA YIKMADIM, YUVAMI YIKAN DA OLMADI!"

Şeyma Subaşı, "Yuva yıktın mı?" sorusuna "Kimse kimsenin yuvasını yıkamaz. Çok sağlam bir yuva ya o" cevabıyla dikkat çekti.

Son günlerin çok konuşulan ismi Şeyma Subaşı, hakkında bilinmeyenleri ilk kez Magazin Noteri'ne anlattı.

Merak edilen tüm soruları açık yüreklilikle cevaplayan Subaşı, yıllardır gündemden düşmeyen "Yuva yıktı mı" sorusuna da verdiği cevapla dikkat çekti.

"ÇOK SAĞLAM BİR YUVA YA O"

Programda "Şeyma-Acun ilişkisi başladığında evlilik bitmiş miydi?" sorusu üzerine Subaşı, " Kimse kimsenin yuvasını yıkamaz arkadaşlar. Geçin ne olursun.

Çok sağlam bir yuva ya o" diyerek cevap verdi. Sunucunun "Seninkini birisi yıktı mı?" sorusu karşısında ise Subaşı "Hayır kimse yıkamaz" sözleriyle evliliğinin bitmesinde üçüncü kişi olmadığını vurguladı.

"EN BÜYÜK HAKSIZLIĞA BEN UĞRADIM"

Şeyma Subaşı, "Burada en büyük haksızlığa uğrayan benim aslında. Yaralıyım konuşmamalıyım aslında.

Sürekli ben konuşuyorum ve ben konuşuluyorum" dedi. İlkay Buharlı, yıllar önce Acun Ilıcalı'nın konu ile ilgili itirafını hatırlattı.

Buharlı," Acun Ilıcalı birkaç yerde, tanıştığınız dönemde çok genç olduğunu ve eğer işin bir kabahatlisi varsa onun kendisi olduğunu açık yüreklilikle dile getirdi" dedi.

"BEN DEĞİL AMA BAŞKA BİRİLERİ BÜYÜ YAPTIRDI"

Büyü konusuna hiçbir şekilde inanmadığını söyleyen Subaşı, Zeynep Yılmaz-Acun Ilıcalı evliliğinin bitmesi için büyü yaptığı iddiasına ise "Ben değil ama başka birileri yaptı, mesajda gördüm okudum" cevabıyla kafaları karıştırdı.

 

"ACUN'U ALDATMADIM"

Eski eşi Acun Ilıcalı'nın kendisini masum gördüğü için sevdiğini söyleyen Subaşı, "Benim enerjim Acun'a fazla geldi" dedi.

Acun Ilıcalı'nı tek celsede boşandıktan sonra oyuncu Çağatay Ulusoy ile eşini aldattığı iddia edilen Şeyma Subaşı, Ali Eyüboğlu'nun "Şeyma'ya yakışır bir cevap istiyorum, Acun'u aldattın mı?" sorusu üzerine şöyle konuştu:

"Yok, hayır tabi ki de. Aldattığım mı konuşuluyor? Öyle bir şey yok, zaten benim her şeyim ortalıktaydı, herkes beni biliyor ve tanıyor.

Ama şöyle bir durum var; ben fazla yakın oluyorum, fazla sarılıyorum bu yanlış belki. Bizim Türk örf ve adetlerine göre böyle bir karakter olmamalı.

Biz Çağatay Ulusoy'la sarılarak falan dans etmişliğimiz var. Ben herkesle yakınım belki bu yanlış anlaşılıyor olabilir."

ÇAĞATAY İLE EĞLENİRKEN GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Şeyma Subaşı'nın yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile bir mekanda eğlenirken çekilen görüntüleri ortaya çıkmış ve Acun Ilıcalı ile evliliğin bu sebepten bittiği iddia edilmişti.

"O DA BENİ İSTEMEDİ BEN DE ONU İSTEMEDİM"

Boşanması hakkında da samimi itiraflarda bulunan Subaşı, "Çok yorulmuştuk, 18 yaşımdan beri yaşadığımız olaylardan.

Metres etiketine alışmış oldum. Acun'la birbirimize karşı toleransımız kalmadı. Ben para için devam edecek bir karakterde değilim.

O da beni istemedi ben de onu istemedim. İkimizde birbirimize gelmeye çalıştık ama olmadı. Ben çok aşıktım ölüyordum onun için" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.