Sheri Deniz...53 YAŞINDAKİ ŞARKICIDAN 50 YAŞINDAKI JLO CEVAP!

Sheri Deniz...53 YAŞINDAKİ ŞARKICIDAN 50 YAŞINDAKI JLO CEVAP!

Geçtiğimiz günlerde yeni single haberini yaptığımız Sheri Deniz İnstagramda bikinili fotoğraf paylaşan Jenifer Lopez'e meydan okudu.

Jenifer Lopez gibi fotoğraf paylaşan eski dansöz (Oryantal Şerife), çiçeği burnunda şarkıcı Sheri Deniz "Yaşı olmayan bir kadınım" dedi.

"DANSÖZKEN DE YARI ÇIPLAKTIM!"

Ruhların yaşı yoktur, bedenimde emanet bir elbise ona iyi bakıyorum, kendime saygı duyuyorum, ne kadar işim görsel sanatta olsa daha fazla iyi bakmam gerek.

Uzun yıllar dans ettim, 15 senedir spor ve 5 senedir meditasyon yapıyorum. Kendi özgüvenim yüksek cesur, kendimi seviyor ve sayıyorum.

Jennifer Lopez kendi fotosunu paylaşmış instagramda iyi de yapmış, kadın'ın kendine saygısı öz güveni ve cesareti var. Kendine bakan her kadın 60 ile 70 yaşında da böyle görünebilir. Onun hayatına çok benzeyen hayatım var. Örnek aldığım tek insandır, rakibim de kendimim, Türkiye de kendime rakip kimseyi görmüyorum. ilk işi dans, oyunculuk ve şarkıcılığa geçiş, şimdi tüm yeteneklerini bir arada işine devam ediyor, bende çocuk oyunculuğu yaptım dans ve şimdivde şarkıcıyım.

Jlo yaparken yaşından dolayı taktir görürken o fotosu, neden o yaşlarda bir Türk şarkıcı'yı ayıplıyorsunuz? Ben önce kendi geçmişinizdeki ayıplara bakın derim. Ben hiç evlenmedim, çocuklarım yok, Balkan ve Avrupa köklerim, özgür'üm kimseye hesabım yok.

Dansözlükte zaten yarı çıplak giyiniyordum, şimdi de sahnelerde jlo gibi olmak ve o tarz giyinmek show yapmak amacım.

shery-deniz.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.