Sheri Deniz... "CİAO BELLA"YA TÜRKÇE YORUM; MERHABA HAYAT!

Sheri Deniz... "CİAO BELLA"YA TÜRKÇE YORUM; MERHABA HAYAT!

Bordo Müzik'ten Çıkan "Merhaba Hayat" ve "Yıldızların Altında" Adlı İki Single Çalışmasıyla Aynı Anda Müzik Piyasasında Yerini Aldı...

Sheri Deniz'den peş peşe iki single!  

Tanrı'nın yardımı ile iki single parçam aynı anda çıktı. "Merhaba Hayat" söz bana ait müzik anonim ve "Yıldızların Altında" tamamen anonim diyen Sheri Deniz, yeni parçasının nasıl oluştuğunu anlattı; 


"Merhaba Hayat, İtalyan Şarkı Ciao Bella'nın yeni Sözle yazılmış halidir, sözleri tam bu zor günlere uydu sanıyorum. Ciao Bella İtalya da siyasi devrimcilerin marşıdır, Benim yazdığım sözler de coronanın yarattığı kaosa uygun oldu ve bu durumdan dersini alıp iyiliğe dönüşüm gösterenlere hayat yeniden “Merhaba” desin mottosu oluşturdu." dedi.

Yıldızların Altında’yı aranjörü Ozan Kavasoğulları ile hareketli pop haline getirdiklerini söyleyen Deniz, "Her ikimizin de çok içine sinen bir çalışma oldu. “Yıldızların Altında” sanat müziği olarak çok dinledik hatta Kargo grubu da rock tarzında okudu fakat pop olarak ilk ben okumuş oldum." 
serife-deniz.jpg20.jpg

Meğer Ne Çok Yeteneğim Varmış!

"Yıllar geçtikçe ne kadar çok yeteneğim olduğu ortaya çıktı sanki kendimi yeniden keşfediyorum, bunlardan biride söz yazarlığı. Beste yapabileceğimi hiç düşünmemiştim.

Benim zamanımın çoğu oryanteli şarkıcı veya oyuncu oldular. Bir zamanlar Sibel Can'ın danstaki rakibi diyorlardı, şimdi de şarkıcılıkta rakibi desek uyarmı bilmem ama tarzımız çok farklı, bir de söz yazan, dansözlükten şarkıcılığa geçen ilk benim. Söz ve beste yapan şarkıcı olarak değerli ve kalıcı olmak istiyorum. Kaliteli, saygın bir şarkıcı olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemek hedefimdir." dedi.

img_20200522_151711_926.jpg20.jpg

 

Bütün Tarzları Okuyabilirim!

İlki Maskeli yüzler rap single çalışmam oldu, şimdi ise  "Yıldızların Altında" da sanat müziğinin pop hali, artık bütün tarzları okuyup gerekirse pop haline çevirerek okuyacağım, hayran kitlemizide geniş tutmuş oluyoruz. İki klip yaptık, klipleride aranjörüm Ozan Kavasoğulları çekti, sade ve mütevazı klipler oldu.

Doğru yolda kalmamda Tanrı'nın yardımı yoldaş olacaktır diye belirten Sheri Deniz, normal hayata döndüğümüzde single çalışmamın tanıtımı için mütevazı, yemekli bir lansman yapacağım ama tarih henüz belli değil diye belirtti.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.