Sibel Tüzün... ÖLÜM TEHDİTİ ALDIĞI ESKİ EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU!..

Sibel Tüzün... ÖLÜM TEHDİTİ ALDIĞI ESKİ EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU!..

Şarkıcı Sibel Tüzün, ölüm tehdidi aldığı eski eşi Ender Balcı'dan "Sürekli kocalarını başka adamlarla aldatıyor" paylaşımından sonra şikayetçi oldu.

Şarkıcı Sibel Tüzün,2016'da boşandığı prodüktör Ender Balcı'nın kendisini ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Tehdit ve şantaj mesajlarına devam eden Balcı, 21 ay 29 gün hapis cezasına çarptırıldı. Ancak Balcı'nın eski eşiyle ilgili attığı bir mesaj ortalık karıştırdı. Balcı'ya Tüzün'ü işaret ederek "Sürekli kocalarını başka adamlarla aldatıyor" paylaşımından sonra yine mahkeme yolu göründü.

 

MAHKEMEYE İKİ TANIK DAHA GETİRDİ

48 yaşındaki şarkıcı 3 yıl önce boşandığı eşini bir kez daha şikayet etti. Bir kez dahahakim karşısına çıkan Balcı, duruşmaya iki tanık getirdi. Sabah'ın haberine göre, Tanık Erhan Akman; Tüzün'ün ilk eşiyle evliyken, ileride ikinci eşi olacak kişiyle birlikte olduğunu, ikinci eşiyle evliyken de Balcı ile ilişki yaşadığını söyledi. Tanık Umut İsan da Tüzün'ün, evliyken müzik sektöründen kişilerle beraber olduğunu öne sürdü.

EVLİLİKLERİ 6 AY SÜRDÜ

Sibel Tüzün müzik yapımcısı Ender Balcı ile dört yıl aşk yaşadıktan sonra Mart 2016'da sade bir nikahla evlenmişti. Ancak Tüzün ve Balcı'nın altı ay süren evliliği 30 Aralık 2016'da bitti. Ünlü şarkıcı boşandıktan sonra eşinden ölüm tehdidi ve şantaj mesajları aldığı gerekçesiyle şikayetçi olmuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.