Siccin 4'ün çocukları... İZLEYEMEDİKLERİ FİLMLERİN VAZGEÇİLMEZ OYUNCULARI!..

Siccin 4'ün çocukları... İZLEYEMEDİKLERİ FİLMLERİN VAZGEÇİLMEZ OYUNCULARI!..

Yapımcılığını Muhteşem Tözüm’ün, yönetmenliğini Alper Merstçi’nin üstlendiği 1 Eylül’de vizyona girecek korku filmi Siccin 4’ün çocuk oyuncuları kariyerleri ile dikkat çekiyor

12 yaşındaki Merve Ateş “Siccin”, “Üç Harfliler 3: Karabüyü” ve “Siccin 4”, 11 yaşındaki Muhammed Salih Gönültaş ise Mestçi’nin son dizi projesi “Sahipli” ile başlayan korku filmi kariyerine Siccin serisinin 4. filmi ile devam ediyor.

Yüzlerce denemenin ardından tekrar seçildiler

Yüzlerce çocuk oyuncu görüşmesi ve deneme çekimlerinin ardından son kararda yeniden Merve ve Salih’le çalışmaya karar verdiklerini belirten filmin yönetmeni ve senaristi, korkunun ustası Alper Mestçi “Korku filmi için çok uygun yüzleri var ve gerçekten çok iyi oyuncular, onlar adeta Siccin’in çocukları gibiler” dedi.

“Bir çok insan benden korkuyordu”

Siccin 4’ün merakla beklenen fragmanının yayınlanmasına sayılı günler kala, sosyal medyada, “Siccin Serisi Jump Scare | Top 10” videosu yayınlandı. Bu videoda da dikkat çeken  Merve Ateş, kendisini tanıyanların tepkilerini  ise şöyle dile getirdi: “Bir çok insan benden korkuyordu ama Siccin’deki benden korkuyordu. Çok başarılı olduğumu söyleyip beni tebrik ediyorlardı ve hemen hemen herkes Siccin filmindeki canlandırdığım karakterim nedeniyle, gözlerimin gerçekten görmediğini düşündüklerini söylüyordu.”

İŞTE SİCCİN SERİSİ JUMP SCARE | TOP 10..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.