Sıla - Ahmet Kural... DAVADA KARAR ÇIKTI!

Sıla - Ahmet Kural... DAVADA KARAR ÇIKTI!

Şarkıcı Sıla Gençoğlu ve oyuncu Ahmet Kural arasında yaşanan şiddet olayına ilişkin davanın ikinci duruşması başladı

İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz yargılanan Ahmet Kural ve şikayetçi Sıla Gençoğlu avukatlarıyla katıldılar.

MAHKEME REDDETTİ

Mahkeme Ahmet Kural'ın tanıklarını dinlemeyi reddetti. Taleplerin reddedilmesi üzerine Ahmet Kural’ın avukatları da reddi hakim talebinde bulundu. Mahkemede reddi hakim talebinin reddine karar verdi.

Esas hakkındaki savunmalarının sorulması üzerime Ahmet Kural’ın avukatları, yazılı savunmaları tekrar ettiğini belirtti.

Ahmet Kural’ın Avukatı Sibel Aydın, müvekkilinin adil yargılanma hakkının ihlal edildiğini, adil yargılanmadığını savunarak, taleplerinin reddedilmesini eleştirdi.

Ahmet Kural’a son sözü soruldu. Kural’ın avukatları da "Son sözünü soramazsınız. CMK 216 buna manidir. Sormak isterseniz kürsü sizindir" dedi.

Kural, "Bana attıkları uyuşturucu kullanıyor iftirasına yönelik ona ve bana test yapılsın. Ben kimseyi darbetmedim, hakaret etmedim. Masumum, beraatimi istiyorum" dedi.

İÇERİDE GERGİN DAKİKALAR

Daha sonra Ahmet Kural, mahkeme salonunda sesini yükseltti ve Sıla'yı suçladı: "Beni bir proje olarak gördü, kariyerimle oynadı. Ailemin evine madde kullanarak geldi."

HAPİS CEZASI

Ahmet Kural 16 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Hapis cezası ertelendi.

 

 

Kaynak:posta.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.