Sıla... AŞKINI İTİRAF ETTİ!..

Sıla... AŞKINI İTİRAF ETTİ!..

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, Ahmet Kural ile yaşadığı ve mahkemelik olduğu ilişkisinin ardından yeni bir aşka yelken açtı. Sıla, daha önce birlikte görüntülendiği ancak ikilinin reddettiği ünlü şef Hazer Amani ile aşk yaşadığını kabul etti.

Sıla Gençoğlu, Ahmet Kural'la yaşadığı aşkın sonunda şiddet gördüğünü ileri sürerek mahkemeye başvurmuştu.

Magazin ve haber gündemini haftalarca meşgul eden olayda, mahkeme Ahmet Kural'a 16 ay 20 gün hapis cezası vermişti. Ancak savcılık mahkemenin verdiği karara savcılık itiraz etmişti.

Yaşadığı zorlu günlerin ardından hayatında yeni bir sayfa açan Sıla, Beşiktaş'ta bir otomobilin içinde evli ünlü şef Hazer Amani ile sarmaş dolaş görüntülenince magazin dünyasına adeta bomba düşmüştü.

MasterChef ile adını duyuran Hazer Amani'nin evli olması olayı bambaşka bir boyuta taşımıştı.

Hazer Amani'nin bu süreçte eşinden ayrılmak üzere olduğu iddia edilmiş, ünlü şef Hazer Amani eşi Deniz Mumcuoğlu ile boşanmıştı.

Amani'nin boşanmanın ardından Sıla'nın evine yerleştiği ileri sürülmüştü. İkili ilk görüntülenmelerinde bir iş için bir araya geldiklerini ifade ederek kendilerini savunmuştu,

Sıla, Hazer Amani’yle birlikte olduğunu ilk kez açıkladı. Ünlü şarkıcı, "Keyfim çok yerinde. Kendimi hiç bu kadar dinç hissetmiyordum. Güzel bir şey yaşıyorum" diye konuştu...

Kaynak:www.tv100.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.