Sinan Akçıl... BİR HAYRANININ HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR !..

Sinan Akçıl... BİR HAYRANININ HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR !..

Bir AVM'de Eylül ayında başlayan ve dört hafta sonu düzenlenen karakoe yarışmasının sonuçları geçtiğimiz hafta belli oldu.

Toplam 555 kişinin katıldığı Karakoe yarışmasında elemeler büyük bir titizlikle gerçekleştirildi. Yarışma sonunda hayran oldukları sanatçıyla aynı sahneyi paylaşmanın hayaliyle final sonuçlarını bekleyen yarışmacılar, en çok Sinan Akçıl, Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Gülşen, Gökhan Tepe, İrem Derici ve Demet Akalın’ın en popüler şarkılarını söyleyerek yarıştılar. 

 “Mikrofon Sende Var mısın Söylemeye” sloganıyla düzenlenen “Karaoke” yarışmasının  sonucu 25 Ekim de AVM de düzenlenecek olan konserde açıklanacak. Yarışmanın finalistlerini sürpriz hediyeler beklerken, yarışmanın birincisinin hayalini Sinan Akçıl gerçekleştirecek.  Birinci,  25 Ekim’de düzenlenecek olan konserde Sinan Akçıl  ile  aynı sahneyi paylaşmanın heyecanı yaşayacak.

Sinan Akçıl Marmara Park AVM de vereceği konserde, birinci seçilen hayranı ile kendi şarkısını aynı sahnede birlikte seslendirecek.

Best Fm'in medya sponsorluğunda düzenlenecek olan konser için Marmara Park AVM etkinlik yöneticileri, “Karaoke” yarışmasına olan yoğun ilgi için tüm yarışmacılara teşekkür ederiz. Söz verdiğimiz gibi birinci olan yarışmacımızın hayalini 25 Ekimde düzenleyeceğimiz  konser ile gerçekleştireceğiz. Yarışmaya katılan, katılmayan tüm misafirlerimizi  konserimize bekliyoruz.” Diyor.

25 Ekim Pazar günü düzenlenecek etkinliklerin sonunda gerçekleşecek konserde katılımcıları heyecanlı ve keyifli saatler bekliyor.

KONSER

TARİHİ: 25 EKİM PAZAR

YERİ     : MARAMARA PARK AVM- ZEMİN KAT - BEYLİKÜZÜ

SAATİ : 16:00

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.