Sinan Akçıl...'BÜLENT ERSOY GİBİ OLDUM!'

Sinan Akçıl...'BÜLENT ERSOY GİBİ OLDUM!'

Besteci, söz yazarı ve yorumcu Sinan Akçıl, İbir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Akçıl, kendisini Bülent Ersoy'a benzetti.

Alışveriş merkezinden çıkarken, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akçıl, yaptığı alışveriş tarzını Bülent Ersoy'un alışverişlerine benzetti.

'BÜLENT ERSOY GİBİ OLDUM' 

Normal şartlarda hep aynı parfümü kullandığını söyleyen şarkıcı, "Pek değiştirmem ama bugün değişik bir parfüm almak istedim ama seçmem çok uzun sürdü. Bülent Ersoy gibi oldum hani o gider mağazayı kapatıyor ya, uzun süre seçer beğenir. Onun alışverişleri gibi uzun sürdü" dedi.

Geçtiğimiz hafta gazetelere yansıyan, "Serdar'ı tedavi ettireceğim" haberlerini ve tedavi konusunda bir gelişme olup olmadığı sorulması üzerine söze giren Sinan Akçıl, "Evet doktorumuzla görüşüldü ve Serdar'dan birkaç test istediler. Şimdi Serdar onları yaptıracak ve tedaviye başlanacak" diye konuştu.

Bu haber yayınlandıktan sonra sosyal medyadan, MS hastaları tarafından soru yağmuruna tutulduğunu da ekleyen Akçıl, "MS hastaları bana mesaj atıp doktorumuzun ismini soruyorlar, şimdilik o mesajlara cevap veremiyorum. Çünkü Serdar'ın tedavisine başlanıp olumlu sonuç alınmasını bekliyorum. Tedavi işe yararsa o zaman hocamızın ismini de açıklayacağım" dedi.

Kısa süren sohbet sonrası aracı gelen Sinan Akçıl, gazetecilere teşekkür ettikten sonra aracına binerek alışveriş merkezinden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.