SİNEMANIN ÇILGIN DÖRTLÜSÜ !..

SİNEMANIN ÇILGIN DÖRTLÜSÜ !..

29 Ocak 2016 da vizyona girmesi planlanan “Her Şey Aşktan” adlı sinema filmi bu sefer Bala Atabek- Dilşad Şimşek-Öznur Serçeler-Hande Doğandemir adlı 4 çılgın kafadar güzelleri ile gündem de.

Romantik komedi sevenler bu 4 lü ye bayılacak. Bala Atabek, Dilşad Şimşek Öznur Serçeler ve Hande Doğandemirin oyunculuklarıyla izleyicileri gülmekten kırılıp geçirecekler. Aldatılan arkadaşlarının pelin’in (Hande Doğandemir) intikamını almak için hırslanan 3 arkadaş İlker’in (Mithat Can Özer'in) kara belaları olurlar ve yakışıklı playboy’un hayatına kabus gibi çökerler.

Birbiri arkasına kurulan planları sayesinde İlker neye uğradığını anlayamaz bile...

Avşar Film ve DNZ Film ortak yapımı olan “Her Şey Aşktan” filminin Başrollerini Şükrü Özyıldız, Hande Doğandemir ve Mithat Can Özer’in paylaşıyor.

Her Şey Aşktan, bir alışveriş merkezinde çalışan Pelin’in (Hande Doğandemir) hayatının aşkı ve aynı zamanda bir playboy olarak tanınan İlker (Mithat Can Özer) tarafından evlilik hazırlığındayken aldatılmasıyla gelişen trajikomik olayları konu alıyor. Pelin’e yaşadığı hayal kırıklıkları ve intikam dolu serüveninde ise, yakışıklı bir rock davulcusu olan Burak (Şükrü Özyıldız) yol arkadaşlığı yapıyor!

Yazarlığını ve yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu’nun üstlendiği Her Şey Aşktan filminin fantastik dokunuşları ve ünlü müzisyenler tarafından bestelenen müzikleri heyecanla bekleniyor!

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.