“SOKAKTA MAMA VAR” VİDEO YARIŞMASI SONUÇLANDI

“SOKAKTA MAMA VAR” VİDEO YARIŞMASI SONUÇLANDI

Bana Göz Kulak Ol Derneği, Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği HAÇİKO, Türkiye Gezginler Derneği ve Yedikule Hayvan Dostları Derneği bir araya geldi ve TikTok video kanalının mama sponsorluğunda “sokakta mama var” adlı bir etkinlik düzenledi.

Türkiye Gezginler Derneğinin öncülük ettiği kampanya kapsamında, Birinci Levent Meydanı’nda ve Kurtköy’deki sahipsiz köpeklerin atıldığı Ölüm Vadisinde ücretsiz kedi ve köpek maması dağıtımı yapıldı.

 

Türkiye Gezginler Derneği Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural, HAÇİKO Derneği Başkanı Ömür Gedik,  Bana Göz Kulak Ol Derneği Başkanı Özge Özder, Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği Başkanı Fatma Balkanlı ve Zeliha Sunal, Bahar Gelir gibi hayvansever sanatçıların da katıldığı etkinlik kapsamında video yarışması düzenlendi.

sokakta-mama-var-zelihasunal.jpgBİR VİDEO ÇEK, BİR KİLO MAMA BAĞIŞLA…

TikTok video paylaşım kanalına “#sokaktamamavar” hashtagiyle yüklenen videolar arasından yapılan elemede, ödül alan videolar belli oldu. 100 milyon izlenme oranının gerçekleştiği kampanyada, yarışmacılar her bir paylaşım için sokak hayvanlarına  bir kilo mama bağışladı.

ÖDÜL TÖRENİ...

Video yarışması ödül töreni 16 Haziran Pazar günü Türkiye Gezginler Derneğinin her yıl düzenlediği “Nasuh Mahruki’nin Evinin Bahçesinde Yaza Merhaba” partisinde sahiplerini bulacak.

 

Ödül törenine Türkiye Gezginler Derneği Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural, TikTok Türkiye Operasyon Lideri Lili Yang, Kampanya Sorumlusu Fatih Avcı, Yedikule Hayvan Dostları Derneği Başkanı Meral Olcay, hayvansever ünlüler Attila Atasoy, Nasuh Mahruki, Yonca Evcimik, Şebnem Schaefer, kampanyaya destek veren internet fenomenleri Burak Özdemir (cznburak) ve İbrahim Yılmaz da katılacak.

sokakta-mama-var-bahargelir_-001.jpg

“Bir Video Çek Bir Kilo Mama Bağışla” Video yarışması jüri üyeleri:

Alfabetik sırayla,

  1. Ertem Şener- Spiker,sunucu
  2. İbrahim Zaman-Fotoğraf Sanatçısı
  3. Meral Olcay-Mimar, Yedikule Hayvan Barınağı Gönüllü Yöneticisi
  4. Nasuh Mahruki- Milli Sporcu
  5. Ömür Gedik-HAÇİKO Derneği Başkanı
  6. Özge Özder-Bana Göz Kulak Ol Derneği Başkanı
  7. Prof. Dr. Orhan Kural- Türkiye Gezginler Derneği Başkanı
  8. Tamer Karadağlı-Oyuncu
  9. Yonca Evcimik- Sanatçı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.