'Son Çıkış'... İBRET DOLU SENARYOSUYLA TRT1 EKRANLARINDA !..

'Son Çıkış'... İBRET DOLU SENARYOSUYLA TRT1 EKRANLARINDA !..

Yapımcılığını Estet Film'in üstlendiği, başrollerinde Furkan Palalı, Sultan Ulutaş, Tolga Güleç, Dolunay Soysert gibi isimlerin yer aldığı Son Çıkış isimli dizi Temmuz ayında TRT 1 ekranlarında izleyiciyiyle buluşuyor.

Senaryosu,  Yeşilay Bilim Kurulu Üyelerinin denetiminde uzman bir ekip tarafından kaleme alınan dizi;  ülkemizde ve de dünyada zengin fakir demeden gün geçtikçe büyüyerek sosyal bir yara haline gelen ve birçok kişinin ölümüne sebep olan sentetik ve benzer uyuşturucu madde kullanan gençlerin dramatik hayat öykülerini anlatıyor. 

 İstanbul'un kenar bir mahallesinde başlayan hikayede,  bir anlık hatanın yükünü omuzlayan Kenan (Furkan Palalı), Cesur (Tolga Güleç), ve Zeynep (Sultan Ulutaş) arasındaki olaylar hırs, tutku, pişmanlık dolu bir serüven ile ilerliyor. 

 İmam Yusuf (Orçun K. Kaygusuz) ve Öğretmen Nilüfer (Deniz Barut) ise “Bir kereden bir şey olmaz” diyerek girdikleri karanlık yolda, hayalleri yavaş yavaş yok olan gençlere ‘SON ÇIKIŞ’ için bir umut ışığı olurlar. Yusuf ile Nilüfer'in geçmişten taşıdıkları aşk, dizinin ilerleyen bölümlerinde bu gençler için omuzlarında hissettikleri güçlü bir ele dönüşür.

Onlar, sokakların görünmeyen sahipleridir.

Kuytularda sakladıkları hayalleri ile gece yarıları ortaya çıkan…

Düşük bel pantolonları, jöleli saçları, yaşamaktan yorgun yüzleriyle görürüz onları…

Umursamayız. Tanımlarız onları, bizden olmadıklarını göstermek için…

Ötekileştirir yüzümüzü çeviririz…

Onlar da çevirir yüzlerini bizden… Uyuşturucuya, umutsuzluğa, umursamazlığa çevirirler.

Oysa her biri yorgun yüreklerinde binlerce umutla yaşayan çocuklardır onlar 

Yönetmenliğini Ayhan Özen’in üstlendiği “Son Çıkış” dizisi yüzünü bu çocuklara çeviren, sokakların görülmeyen yıldızlarını anlatma gayesinde olan bir proje olarak ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Son Çıkış,  Ekranlarda ilk kez ele alınan sosyal içeriği ve heyecanı, ibret ve aşk dolu senaryosu ile izleyiciyi adeta ekran başına kilitleyecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.