Soner Arıca... PİANO & LİVE VOLUME 3 MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU!

Soner Arıca... PİANO & LİVE VOLUME 3 MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU!

Soner Arıca, YouTube kanalı için hayata geçirdiği "Soner Arıca Live & Piano Volume 1" ve "Soner Arıca Live & Piano Volume 2" proje albümlerinin gördüğü ilginin ardından serinin üçüncü albümü olan "Soner Arıca Piano & Live Volume 3" ü dijital müzik platformları ve YouTube kanalı aracılığıyla müzikseverlerle buluşturdu.

Arıca’nın farklı yıllarda seslendirdiği 10 şarkının yer aldığı “Soner Arıca Piano & Live Volume 3” albümü İzzet Aksoy’un çaldığı piyano eşliğinde, Hayyam Stüdyoları’nda canlı kaydedildi.

Canlı şarkıları arka arkaya dinlediğinizde kendinizi mini bir konserde hissedeceğiniz “Soner Arıca Piano & Live Volume 3” isimli proje albümünde; “Seni Seviyorum”, “Vakit Erken Ağlama”, “Ahım Var”, “Çaresiz”, “Tanrıya Kaldı Karar”, “Beni Bırakma”, “Birlikte Yanarız”, “Derbeder”,  “Yeniden Tanışalım”, “Yap Boz” isimli sevilen şarkılar yer alıyor.

Albümün açılış şarkısı ise sanatçının, 2007 yılında single olarak yayınladığı sözleri ve müziği kendine ait olan “Seni Seviyorum” isimli şarkı.

Soner Arıca, “Soner Arıca Piano & Live Volume 3” albümündeki şarkıların her birini Can Özmutlu’nun yönetmenliğinde kliplendirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.