SOYUNMADAN MELEK OLMUYOR !....

SOYUNMADAN MELEK OLMUYOR !....

Adriana Lima hafta sonu İstanbul'da sandık açacak? Acun, Adriana'ya var mısın yok musun ?diye nasıl soracak acaba? Adriana 'yla her şeye varım demek geliyor insanın içinden? Brezilyalı top model dolarla milyonlar kazanmasına rağmen neredeyse çıplak denecek kadar seksi iç çamaşırlarıyla melek dünyaya boy gösteriyor?

Bu iş ''mankenim ama soyunmam ''demekle olmuyor? Ne kadar ekmek o kadar köfte? Adriana, dünyanın bir çok dergisine çırılçıplak pozda veriyor korkmadan ,çekinmeden? Bu yüzden kimse kendisini tenkit etmiyor? Aynı şekilde Giselle, Carolina , Heidi Klum ve Alessandra da iç çamaşır defilelerine çıkıyorlar , çıplak pozlar veriyorlar?Demek ki soyunmadan melek olmuyor?

Başka bir şekilde anlatmak gerekirse eğer soyunmayacaksan manken olmayacaksın başka bir iş yapacaksın? Yani boğazlı kazak giyerek mankenlik olmaz? New York'ta Tricia Helfer ile bir iç çamaşır çekimleri için anlaşma yaparken kendisinden birkaç çıplak poz vermesini istediğimde şöyle cevap verdi :

''Bana para ödüyorsunuz ne isterseniz yaparım benim işim bu''?

Bir başka çekimde ise yine Ford'un top modellerinden Katia ile iççamaşır çekimleri yapmak için anlaşma yaptık? Çekim günü stüdyoya biri kucağında 4 çocuğunla birlikte geldi? Akşam eve döndüğünde kocasından çıplak pozlar verdiği için dayak yememiştir herhalde?

Adriana en çok kazanan mankenler listesinde Giselle'den sonra ikinci sırada yeralıyor? Yıllık kazancı reklam gelirleriyle birlikte 10-15 milyon dolar arasında? Yinede iç çamaşır defilelerine çıkıyor ve çıplak pozlar veriyor? Çünkü bu işten para kazanıyor ve kendine güveniyor?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.