Survivor 2020... FİNALE GÜNLER KALA ADADAN KİM GİTTİ?

Survivor 2020... FİNALE GÜNLER KALA ADADAN KİM GİTTİ?

Survivor 2020'de bu akşam yapılan konseyde elenen açıklandı ve Acun Ilıcalı Survivor finalinde ilk defa gerçekleşecek uygulamalar hakkında bilgi verdi.

Bireysel dokunulmazlık oyunlarında geçtiğimiz hafta 3'de 3 yapan Sercan, bu hafta da 3'de 2 yaptı ve son olarak finalde karşılaştığı Elif'i geçip, eleme adayı olarak Yasin'i belirledi.

Birinci dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan Berkan adını verirken, ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan Cemal Can ise Sercan’ın adını vermişti.

3. bireysel dokunulmazlık oyununda Sercan ve Elif finalde karşı karşıya geldi.

Nefes kesen mücadelede Sercan rakibi Elif'i eleyerek bireysel dokunulmazlığı kazandı.

Bu hafta 2. kez dokunulmazlığı kazanan Sercan, toplamda 6 kez Survivor dokunulmazlık oyununun galibi oldu.

Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan, konseyde eleme adayı olarak yakın arkadaşı Yasin'in ismini verdi.

Böylece Survivor'da eleme adayları Sercan, Berkan ve Yasin oldu.

Yasin ise aday gösterilmesinin ardından ''Survivor'a geldiğimden beri 9-10 defa potaya girdim diyebilirim. 9-10 potadan da ayrılmadan çıktım. Tekrar girdim.

Benim için potaya girmek çok bir şey anlam ifade etmiyor. Zaten 6 kişi kaldık, illa girecektik bu potaya'' ifadelerini kullandı.

Yasin, ''İnsanlar bu geçen 5 ay içinde benim neler yaptığımı gayet iyi gördüler. Burada hepimizin gerçekten büyük emekleri var'' diyerek sözlerini sürdürdü.

Aday gösterdiği için Sercan'a kızgın olmadığını belirten Yasin, ''Sercan'a kızgın değilim.

Kapışmaktan korkan bir insan olmadım, olmam da. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Güzel bir pota olacak.' dedi.

Yeni fragmanda ise Barış, Sercan'ın Yasin kararı hakkında, "Bence korktu. Korkmasaydı benim ismimi çıkartırdı." ifadelerini kullandı.

Bu akşam yapılan eleme konseyinde bu 3 adaydan en az SMS oyu alan Sercan Yıldırım  adaya veda eden isim oldu.

Survivor’dan elenen isim olan Sercan Yıldırım veda öncesinde yaptığı konuşmada, “Survivor benden ne istediyse onu vermeye çalıştım.

Buradan gönlüm rahat gidiyorum. Ama duygusallığım burada yaşadıklarıma veda ettiğim içindir. Buradaki herkes bana çok şey kattı.

Tartışsak da kavga da etsek buradaki herkesi çok seviyorum. Dışarıda da hepsiyle görüşeceğimi düşünüyorum” dedi.

ACUN: DAHA İLERİ GİTMESİ GEREKEN BİR İSİMDİN

Acun Ilıcalı ise, “Elendiğin için üzgünüm. Yıllarca unutulmayacak bir performans sergiledin.

Tarzın, tavrın, efendiliğinle. Bana göre daha ileri gitmesi gereken biriydin. Buradan başın dik olarak çıkıyorsun.

Dışarıda takdiri çok daha iyi duyacaksın. Eminim Bursaspor’da şampiyon olduğun dönemin tazelendiğini hissedeceksin” dedi.

Acun Ilıcalı Survivor konseyinde final gününe dair açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi;

“Hiçbir Survivor’da, hiçbir zaman yapılmamış bir şeyi ilk defa biz yapacağız. Bu dünyada da bir ilk olacak. Dominik’teki oyun canlı olarak yayınlanacak. Son dört yarışmacı yarışırken tüm Türkiye bu oyunu canlı olarak izleyecek. Ve oyundan sonraki konseyde canlı olacak. Yani müthiş iki gün sizi bekliyor. Canlı yayınlanan oyun çekeceğiz. Birinci gün yayınlandıktan sonra ikinci gün de oyun ve konseyler de canlı yayınlanacak. Canlı yayınlı eleme olacak. Üç yarışmacı kalacak. Kalan üç yarışmacı, biri elendikten sonra, yüzleşme dediğimiz konseye çıkacak. Bu konseyde, bu üç yarışmacı, yapılacak bağlantı ile eski yarışmacılarla buluşacak. Bu 3 yarışmacının oylamasının yaşanacağı bu geceden sonra bir canlı yayında iki finalisti ortaya çıkacak.

FİNAL İKİ GÜN SÜRECEK

İki yarışmacı ortaya çıktıktan sonra 2 yarışmacı benimle birlikte gece uçağa binecek. Ve 13’ü akşamı Türkiye’de olacak. Büyük finale doğru yola çıkacağız. Bundan sonra sizi neler bekliyor? Çarşamba, Perşembe yeni dokunulmazlıklar oynanacak. Perşembe akşamı eleme olacak. Ve 4 yarışmacı kalacak. Cuma ve Cumartesi canlı yayınlanacak iki oyun, iki konsey sizi bekliyor. Cumartesi akşamı eleme olacak. Pazar günü üç yarışmacı kalmış olacak. Bu üç yarışmacı, İstanbul’daki yarışmacılarla Survivor’da yüzleşme dediğimiz bölümü yaşayacak. Oradaki yarışmacılar, sorular soracak. Canlı yayında oylama olacak. Sonra seyircilerimizin oyuyla finale çıkan iki yarışmacı, aynı gece konsey sonrası uçağa binerek Pazartesi günü İstanbul’da Büyük Finalde yerlerini alacak.

Büyük final Pazartesi ve Salı olacak. Bu sene Survivor’da final iki gün sürecek. Ve Salı akşamı da yani 14 Temmuz Salı akşamı Survivor’ın şampiyonu, bu yılın şampiyonu, bu yılın Survivor’ı ortaya çıkacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.