Survivor 2020... FİNALİSTLER 3 GÜN ÖNCE SIRALAMAYI GÖSTERMİŞ!

Survivor 2020... FİNALİSTLER 3 GÜN ÖNCE SIRALAMAYI GÖSTERMİŞ!

Survivor 2020'de 5,5 ay süren macera sona erdi ve ipi göğüsleyen yarışmacı Cemal Can oldu. Sosyal medyada çok konuşulan Survivor'la ilgili tuhaf bir iddia gündeme geldi.

Acun Ilıcalı'nın büyük finalden 2 gün önce yaptığı paylaşımda, yarışmacıların yaptıkları işaretlerden kimin şampiyon olacağını bildikleri iddia edildi. Söz konusu fotoğrafta parmaklar Cemal Can'ı gösteriyor.

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışması bu akşam sona erdi. Survivor takipçileri şampiyonun kim olacağını merak içerisinde bekledi.

Barış ile Cemal Can arasındaki SMS oyları açıklandı ve daha fazla oyu alarak Survivor 2020 şampiyonu seçilen isim Cemal Can Canseven oldu.

Survivor'ın büyük finali sosyal medyaya damga vururken, Acun Ilıcalı'nın 2 gün önce Barış, Yasin, Berkan, Cemal Can ile olan paylaşımındaki detay dikkat çekti.

Ilıcalı'nın "Dominik'te unutulmayacak bir 4'lü final yaşadık, bu akşam 3 isimle İstanbul yolcusuyuz. Oylama bu aksam, söz sizde, başarılar diliyorum" notuyla yaptığı paylaşımda yarışmacıların yaptıkları işaretler, şampiyonun önceden bilindiği iddiaların ortaya atılmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.