Survivor 2020... SERCAN YILDIRIM'DAN 'TAKİPÇİ' ELEŞTİRİSİ!

Survivor 2020... SERCAN YILDIRIM'DAN 'TAKİPÇİ' ELEŞTİRİSİ!

Selcan Yıldırım'ın isim vermeden rakiplerine göndermede bulunduğu "SMS'leri, Instagram takipçileri belirlemiyor" çıkışı, yarışmacıların sosyal medyada takipçi sayılarını gündeme getirdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor 2020'nin 122. bölümünde, haftanın üçüncü bireysel dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Kazanan, kırmızı takım kaptanı Sercan Yıldırım oldu.

Eleme adayı olarak cumartesi gecesi Berkan Karabulut'un, pazar gecesi Nisan Bölükbaşı'nın adını veren futbolcu, son olarak Barış Murat Yağcı'yı potaya gönderdi.

Üst üste üç dokunulmazlığı da kazanma başarısı gösteren 30 yaşındaki futbolcu, oyun sonrası yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekmeyi başar

'Hak ettim'

Başarılı yarışmacı, "Gerçekten inanılmaz odaklandım. 'Olur mu acaba?' dedim, kısmet oldu. Parkur hızı olarak da hak ettiğimi düşünüyorum. Alacağını hissedersin, ben de hissettim. Sakatlıksız bir oyun oldu, o yüzden de mutluyum" dedi.

'Herkes silkelensin istedim'

Sunucu Murat Ceylan'ın "Çok enteresan bir sonuç var. Bu haftanın elenecek olan yarışmacısı, senin verdiğin isimle adaya veda edecek.

Çünkü tüm adayları belirleyeceksin" sözlerine ise Survivor Sercan, "Biraz değişsin istedim. O yüzden de kendimi çok verdim.

Herkes bir silkelensin istedim. Buradaki SMS'leri, Instagram takipçileri belirlemiyor.

Kafalar o yönde şekillenmişti. İnşallah bu böyle devam eder" karşılığını verdi.

Kimi hedef aldı?

Ünlü futbolcunun, isim vermeden rakiplerine göndermede bulunduğu "SMS'leri, Instagram takipçileri belirlemiyor" çıkışı, yarışmacıların sosyal medyada takipçi sayılarını gündeme getirdi.

Survivor 2020'de şampiyonluk mücadelesi veren isimlerin, Instagram takipçi sayıları şöyle:

Cemal Can Canseven: 2,7 milyon

Barış Murat Yağcı: 1,7 milyon

Yasin Obuz: 1 milyon

Nisa Bölükbaşı: 933 bin

Berkan Karabulut: 816 bin

Sercan Yıldırım: 260 bin

Elif Yıldırım Gören: 245 bin

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.