Survivor 2020 Ünlüler - Gönüllüler...FİNAL POTASI GİBİ ELEME!

Survivor 2020 Ünlüler - Gönüllüler...FİNAL POTASI GİBİ ELEME!

Survivor'da bu hafta yapılan oylamalar sonucunda eleme adayları belli olmuştu.. Survivor 2020'de Ünlüler Takımı'ndan Mert ve Aycan, Gönüllüler Takımı'ndan da Yasin olmuştu.

19 Mayıs akşamı yapılan Ada Konseyi'nde Acun Ilıcalı bu haftadan itibaren takımların aynı kampta yaşayacağını açıkladı.

Acun Ilıcalı Gönüllüler Takımı'nın Ünlüler Takımı kampına taşınacağını açıkladı. Bundan sonra Ünlüler kampında yaşanmasının sebebini de o kampın fiziki olarak daha büyük olması olarak belirtti.

"BAYRAMDA SIRA DIŞI ŞEYLER OLACAK"

Acun Ilıcalı, 3 aydır ailesinden uzak kalan yarışmacılara bayramda özel bir kutlama yapacaklarının müjdesini verdi.

Yarışmacıların bayram kutlama isteğini kırmayan Ilıcalı, "Buradan binlerce kilometre ötede vatandaşlarımız bayramı yaşarken biz de burada bayramı yaşıyor olacağız.

Bayramda burada sıra dışı şeyler olacak" ifadelerini kullandı.

"BİR TAKIM 3 KİŞİYE DÜŞERSE YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK"

Survivor'daki yeni kurallardan bahseden Ilıcalı, bir takımın 3 kişiye düşmesi halinde başlayacak olan yeni dönemi şu sözlerle anlattı

: "Bu durumun olması halinde başka bir döneme başlayacaksınız. Eğer çeyrek final öncesinde bir takım 3 yarışmacıya düşerse yeni bir dönem başlayacak, orada başka bir sürprizimiz olacak.

Bunu da açıklayacağım. Ancak çeyrek final süresinde bir takım 3 yarışmacıya düşerse bu defa çeyrek finalde yarışmacılar artık bireysel olarak mücadele edecek."

Survivor’ın önceki bölümlerinde oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler Takımı kazanmış ve haftanın ilk eleme adayları ünlüler takımından Mert ve Aycan olmuştu.

İkinci dokunulmazlık oyununu Ünlüler Takımı'nın kazanması sonrasında ise gönüllüler takımı oylamaya gitmiş ve Yasin üçüncü eleme adayı olarak çıkmıştı.

Açıklanan SMS oylaması sonucunda Ünlüler Takımı'nda en çok oyu alan isim Elif oldu. Elif eleme adayı olarak Sercan'nın ismini verdi.

Böylece Ünlüler Takımı'nda Aycan, Mert ve Sercan eleme adayı oldu.

Gönüllüler Takımı'nda ise en çok SMS oyu alan isim Barış oldu. Barış ise eleme adayı olarak Cemal Can'ın ismini verdi. Böylece Gönüllüler Takımı'nda eleme adayları Yasin ve Cemal Can oldu.

Aycan, Mert, Sercan, Yasin ve Cemal Can'ın arasından en az SMS oyunu alan adaya veda eden isim Mert Öcal oldu.

Survivor Mert Öcal kimdir?

Survivor 2020 ünlüler takımı kadrosunda yarışan Mert Öcal kimdir, kaç yaşındadır?

Mert Öcal, 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. "Best Model of Turkey" seçildikten sonra 2004 "Best Model of The World" yarışmasını kazandı.

Daha sonra Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar ve Rüyalarda Buluşuruz gibi çeşitli dizilerde rol aldı.

Yurt dışında ve yurt içinde birçok katalog ve defilelerde görev aldı. En son Arka Sokaklar dizisinde Tarık rolüyle izleyici karşısına çıktı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.