Survivor 2020 Ünlüler - Gönüllüler...HANGİ TAKIMDAN KİM ADAYA VEDA ETTİ?

Survivor 2020 Ünlüler - Gönüllüler...HANGİ TAKIMDAN KİM ADAYA VEDA ETTİ?

Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler heyecanı devam ediyor. Bu hafta her iki takımda da aday çıktığı için adaya hangi takımdan kim veda ettiği açıklandı..

İLK ELEME ADAYI

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler Takımı konseydeki oylamada eleme adayını Barış olarak belirlemişti.

İKİNCİ ELEME ADAYI

Ünlüler ve Gönüllüler arasında haftanın 2. dokunulmazlık oyunu kaybeden Ünlüler Takımı ise ada konseyinde yapıkları oylama sonucu 2. eleme adayı Ezgi Hocaoğlu olmuştu.

21 Nisan Salı akşamı toplanan ada konseyinde Gönüllüler Takımı'nda SMS oylamasında ilk ikiye giren isimden biri olan Barış'ın eleme adaylığı düştü.

Böylece SMS oylamasında üçüncü ismin de aday belirleme hakkı doğdu. İlk üçe giren ikinci isim Evrim, üçüncü isim ise  Cemal Can oldu.

Gönüllüler Takımı'ndan Barış birinci eleme adayı olarak Gizem'in adını söyledi. Evrim Ardahan'ı takımının ikinci eleme adayı olarak seçerken, Cemal Can ise Yasin'i 3. eleme adayı olarak belirledi.

Bu durumda Gönüllüler Takımı'ndan Gizem, Ardahan ve Yasin aday olarak belirlendi.

Ünlüler Takımından da SMS oylamasında ilk ikiye giren isimler Mert ve Aycan oldu.

Ünlüler Takımı'nda Mert ikinci eleme adayı olarak Yunus Emre'nin adını söyledi. Aycan ise üçüncü eleme adayı olarak Elif'in adını söyledi.

Bu durumda Gönüllüler Takımı'ndan belirlenen üç aday Ezgi, Yunus Emre ve Elif oldu.

Böylece takımlardan 3'er aday  toplam 6 aday belli oldu. Bu adaylar arasından en az SMS oyu alan Ünlüler Takımı'ndan Ezgi adaya veda etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.