Survivor'da kim elendi?.. İŞTE SMS SONUÇLARI...

Survivor'da kim elendi?.. İŞTE SMS SONUÇLARI...

Survivor'da 4 Haziran 2018 Pazartesi akşamı kim elendi sorusunun yanıtı toplu SMS oylaması sonuçları ile belli oldu. Turabi Çamkıran, Ümit Karan, Hakan Hatipoğlu ve Damla Can, Survivor'da bu hafta eleme adayı olan isimlerdi.

Survivor 2018'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2018'nin 4 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor toplu SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarından elemeye çıkan isimler Turabi Çamkıran, Ümit Karan, Hakan Hatipoğlu ve Damla Can'dı. Gerçekleştirilen toplu SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Ümit Karan oldu.

  •  

İlk dokunulmazlığı Ünlüler takımı kaybetmiş, eleme adayı olarak da Turabi Çamkıran ve Ümit Karan isimlerini vermişlerdi. İkinci dokunulmazlığı ise Gönüllüler takımı kaybetmiş ve iki eleme adayı çıkarmak zorunda kalmışlardı. Gönüllüler takımında yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazmış ve yarışmacıların oyları sonucunda üçüncü eleme adayı Hakan Hatipoğlu; bireysel dokunulmazlığı kazanan Nagihan Karadere'nin kararıyla dördüncü eleme adayı da ve Damla Can olmuştu.

Toplu SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Ümit Karan, Survivor 2018'de bu hafta elenen isim oldu ve Survivor'a veda etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.