Suzan Kardeş... `BEKRİYA BAND` İLE MEST ETTİ!
Sahnede 10 kişilik ekibi ve dansçısı ile balkanlardan pop şarkılara roman havalarından arabeske kadar uzanan geniş repertuarı ile dinleyicilere eğlence dolu saatler yaşattı.
Suzan Kardeş ve Bekriya Band önceki gün Avea?yla Pazartesi Yıldızları konserleri kapsamında Beşiktaş Kültür Merkezi sahnesindeydi.
Suzan Kardeş 2 bölümden oluşan konserinde yeni single çalışması 'Yarım Hava Çalsana? şarkısını söylerken kendisine muhteşem dans performansıyla Gülay Sütçü eşlik etti.
Suzan Kardeş Mayıs ayında çıkacak olan yeni albümünden birkaç şarkıya da ilk kez BKM sahnesinde kendisini dinlemeye gelenlere armağan etti.
Gece boyunca eğlenceli şarkılarla yerinde duramayan dinleyiciler konserin finalinde de damat halayı ile dans ederek coşkuyla konser salonundan ayrıldılar.
Suzan Kardeş?in konserleri, yeni albüm çalışması ve televizyon projeleri ile ilgili çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.