Suzan'ın her yerinde seks fışkırıyor? "DÜŞMANLARIM ÇATLAYACAK!.."

Suzan'ın her yerinde seks fışkırıyor? "DÜŞMANLARIM ÇATLAYACAK!.."

Bu haftaki magazin güzelimiz taaa Amerika'dan? Orda bir internet sitesinin açtığı "Girl Of The Week" (Haftanın kızı) yarışmasına katılmış? Bakın Suzan, yeni dünyadan ülkemizi nasıl görüyormuş ve neler düşünüyormuş.. Kendi ağzından dinleyelim

"Bir alem şu dünya! Staja başlamadan önce bir gün Türkiye'ye geleceğim hiç aklımdan geçmemişti, Türkiye doğumlu olmama rağmen.Annem ve babam aslen Izmirliler vaktiyle Amerika'ya göçmüşler, ben de Arizona'da büyüdüm.

Annemlerden öğrendiğim bir kaç parça Türkçe kelimenin dışında Türkiye ile hiç bir ilişkim olmadı, taa ki New York'ta "Türk Günü Yürüyüşü"ne katılana kadar.Birden bire kendimi bu kadar çok Türk arasında bulunca önce şaşırdım daha sonra da çok hoşuma gitti.O anda kararımı verdim, bir dahaki seneye muhakkak Türkiye'ye gitmeliyim diye.

Babamın tanıdıkları sayesinde kendime büyük bir TV-Şirketinde bir staj ayarladım. Buraya da tam alışmaya baslamış ve yeni arkadaşlıklar kurmuştum. En samimi olduğum da Şehnaz, zaten! hakkında ilk o bana böyle bir "Girl of the Week" aksiyonu olduğunu anlatmıştı. Biliyorum şimdi bana kızacaksınız ama benim kafamdaki Türk kadınları (Televizyonlarda gördüğümüz gibi) hep başörtülü ve somurtkan olmuştur, buraya geldiğimde ne kadar yanıldığımı anladım ve böyle güzel, modern bir genç nesil beklemiyordum... Eğer "Girl of the Week" olabilirsem Amerika'daki bütün arkadağlarım beni Internette görüp çatlayacak inşallah!.. Bu konuda çok da iddialıyım, çünkü saçımdan tırnağıma kadar heryerimden seks fışkıyor gibi geliyor bana. Ne dersiniz yanılıyor muyum?.."

Yaş: 24

Boy: 1,73

Kilo: 58

Vücut ölçüleri: 89-60-90

RESİMLERİ BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERLERİNE TIKLAYIN...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.