Tahir Yaman... SONSUZLUĞA UĞURLANDI!..

Tahir Yaman... SONSUZLUĞA UĞURLANDI!..

Geçtiğimiz gün kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden magazin basınının duayen ismi Tahir Yaman, Şişli Camii’ndeki cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Magazin basınının duayen isimlerinden Tahir Yaman, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Magazin dünyasını yasa boğan ölümün ardından Tahir Yaman için Şişli Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Yaman’ın aile üyelerinin yanı sıra iş ve sanat dünyasından isimler katıldı. Öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazıyla Yaman son yolculuğuna uğurlandı. Sevenleri tarafından omuzlanan Yaman’ın cenazesi, cenaze aracına konularak Yeni Ayazağa Mezarlığına götürüldü.

tahir-yaman-cenaze_.jpg

“Herkese bir iyiliği dokunarak bir hayat tamamladı"
Çok üzgün olduğunu ifade eden gazeteci Ali Eyüpoğlu, “Çok garip bir hayat yaşamış, ezilmiş bir insan. Ama çalışarak, çabalayarak, herkese iyilik yaparak, hiç öfkelenmeden, sinirlenmeden herkese iyiliği dokunarak bir hayat tamamladı. Allah mekanını cennet eylesin” ifadelerini kullandı.

“Onun babacan tavırlarını unutmayacağız”
İhlas Haber Ajansı Muhabiri Mustafa Esen, “Ben bir istihbarat muhabiriyim ama magazin muhabiri olarak da Tahir Ağabey ile bir dost olarak, arkadaş olarak, kardeş olarak kendisinden farklı şeyler öğrendik. Onun babacan tavırlarını hiç unutmayacağız” şeklinde konuştu.

tahir-yaman-cenaze_1.jpg

Gazeteci dostları başta olmak üzere ünlü isimler Şenol İpek, Özlem Yıldız, Ekin, Esra Sönmezer, Bora Gencer, Vahe Kılıçanslan son yolculuğuna uğurlanan Yaman’ı yalnız bırakmadı.

Bir dönem Hürriyet, Milliyet ve Bulvar gazetelerinde foto-muhabirliği yapan Tahir Yaman, Yeşilçam'ın 100. Yıl dönümü için çok özel bir sergiye imza atmıştı. 45 yıllık meslek hayatında sinema ve müzik dünyasından birçok ünlü ismi fotoğraflayan Yaman, ölümünün ardından geriye başarılarla dolu bir kariyer bıraktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.