Tamer Karadağlı...KIZI ZEYNO KÖŞE YAZARI OLDU!..

Tamer Karadağlı...KIZI ZEYNO KÖŞE YAZARI OLDU!..

Ekranın “taş fırın erkeği” Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan’nın 14 yaşındaki kızları Zeyno Karadağlı anne vebabasını gururlandırmaya devam ediyor.

Başarılı bir genç olarak yoluna devam eden Zeyno Karadağlı Ankara Gazeteciler Cemiyeti’nin çıkardığı “24 Saat” adlı gazetede “Bence Covid-19” başlıklı köşe yazısıyla dikkatleri üzerine çekti ve güçlü bir kalem olduğunu gösterdi.

Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan'ın çocukları olan ve Zeyno Karadağlı artık kocaman bir genç kız. Temmuz ayında 14 yaşına girecek olan Zeyno Karadağlı başarılı bir öğrenci olarak da dikkat çekiyor.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Piyano Bölümü sekizinci sınıf öğrencisi Zeyno Karadağlı, iyi piyano çalması, resim çalışmaları, dublaj ve seslendirme yapmasının yanı sıra güçlü bir kalemi de olduğun Ankara Gazeteciler Cemiyeti’nin çıkardığı 24 saat adlı gazete de “Bence Covıd-19” başlıklı yazısıyla dikkat çeken Zeyno köşe yazarlığına da göz kırpmış oldu. 

Tamer Karadağlı kızı ile bir kez daha gururlandığını belirterek “Annesi de bende onun en iyi şekilde yetişmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

Zeyno çok sakin yapılı ve becerikli bir genç. Severek yaptığı her şeyi başarılı bir şekilde yapıyor. Anne babası olarak çok gururluyuz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.