Tansu Atak... GRUP LOKOMATİF'İN KURUCUSU HAYATA VEDA ETTİ!

Tansu Atak... GRUP LOKOMATİF'İN KURUCUSU HAYATA VEDA ETTİ!

Sevilen müzik gruplarından Grup Lokomotif'in kurucusu ve bas gitaristi müzisyen Tansu Atak Bodrum’da geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Göltürkbükü Mahallesi'nde  yaşayan ve bir zamanlar  şarkıcı Seyyal Taner ile birlikte 1987 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil eden Grup Lokomotif'in bas gitaristi, ünlü müzisyen Cemal Tansu Atak, geçirdiği kalp krizi sonucu 66 yaşında hayatını kaybetti.


tansu_atak_bodrum_da_kalp_krizi_gecirip_vefat_etti.jpg

1974 yılında kurulan Grup Lokomotif'in kurucularından olan ve çok sayıda değerli sanatçıyla çalışan Tansu Atak ve grubu, yıllarca Zerrin Özer'e eşlik etmiş, Seyyal Taner'le birlikte 1987 Eurovision Şarkı Yarışması’nda ‘Şarkım Sevgim Üstüne’ şarkısı ile Türkiye’yi temsil etmişti” 

 

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Atak'ın cenazesi dün akşam saatlerinde Bodrum'un Gölköy Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Gölköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

70’li ve 80’li yılların en ünlü gruplarından biri olan Grup Lokomotif'in bas gitaristi ve kurucularından olan Tansu Atak, grubu ile çok sayıda konser vermiş ve çok sayıda ünlü isme sahnelerde eşlik etmişti.

tansuatak_seyyaltaner.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.