Tanyeli... KANSER FARKINDALIĞI İÇİN BU DEFA PARİS'TE PODYUMA ÇIKTI!

Pankreas kanseriyle mücadele eden dans sanatçısı Tanyeli Yağmur Özer’in Milano defilesinden sonra Paris Fashion Week’teki defilesinde kanser farkındalığı için podyuma çıktı.

Tanyeli; zor bir süreçten  geçiyorum. Önce canım Annemi ve sonrasında 54 yaşımdaki abimi kanserden  kaybettim. Tüm gücümü toplayarak  canım Annem, Canım abim ve tüm kanser hastaları için podyuma çıktım.

Paris’ten tüm dünyaya seslenmek istedim.Bu hastalıktan daha fazla insan ölmesin,  benim gibi bu hastalıkla  savaşan tüm şifa bekleyen insanlara moral olması  için  yürüdüm.

tanyeli-paris3.jpg

Tüm çabam iyileşmek yaptıklarımla iyileştirmek çünkü moral en büyük tedavi diyebilirim. Tedavi sürecim tamamlandığında iyileştiğimde ilk işim  kanser hastalarına  yardım için bir dernek kuracağım.
İyi olmaya çalışıyorum.

Hem abim için hem bütün kanserli kardeşlerim için gerek Paris medyası gerekse dünya medyasında dünyadaki kanser ilaçlarının trafiğinde daha adil olunmasını istiyorum. Bunun farkındalığını yaratmaya çalışıyorum.

Sesimi çıkarabildiğim ve tüm kardeşlerimi temsil edebildiğim her yerdeyim. Allah nasip ettiği sağlığım el verdiği sürece. İnşallah.Bizler çok şanslıyız Türkiye'de.

Biliyorsunuz yurt dışında yaşıyorum uzun yıllardır. Birçok ülkede yaşadım. Brezilya, Amerika gibi. Şimdi Avustralya'da yaşıyorum. Türkiye'de sağlık sistemimiz gerçekten çok iyi.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Emine Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere yüce devletimizden Allah razı olsun. 

Bütün ailemi kanserden kaybettikten sonra herhalde misyonum diyorum öncü olmak. Bakalım. İnşallah misyonum tamamlayabilirim.Ağlayan  ve konuşmakta zorlanan Tanyeli  Konuşmasam olmaz mı?

Abimi daha 2 gün önce kaybettim çok zor bir durum. Podyuma çıkıyorum yüzümün dağılmaması lazım. Güçlü durmak zorundayım. Çok özür dilerim. Ne olursun ricasıyla röportajı yarım bıraktı.

tanyeli-paris1.jpg

Kendisi için Yağmur Özer tarafından hazırlanan  Yeşil özel kostüm ile podyuma çıkan Tanyeli , kapüşonun çıkardığı an kazıttığı saçlarıyla podyumda  onu gören  Fransızlar   büyük tezahürat ve alkış  yaptı.

tanyeli-paris2.jpg

Defilenin kapanışında duygu dolu onlar yaşanırken Tanyeli ve  Yağmur Özer  kapanış selamlamasını birlikte yaptılar ve  dünya basınına poz verdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.