Tarkan...ARAZİ HABERLERİNE AÇIKLAMA!

Tarkan...ARAZİ HABERLERİNE AÇIKLAMA!

Pop müziğin başarılı ismi Tarkan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki (İBB) imar dosyasıyla ilgili tartışmalar üzerine açıklama yaptı.

Pop müziğin ünlü ismi Tarkan’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki (İBB) imar dosyası, 6’ncı kez Meclis’e gelmişti. Konuyla ilgili Tarkan’ın sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

Söz konusu arsa ile ilgili kimseden bir rant beklentisi ya da ayrıcalık isteğinin olmadığını vurgulayan Tarkan şu ifadeleri kullandı;

*Konuyla ilgili 13 yılı aşkın süredir ben de her vatandaş gibi hukuksal haklarımı kullanarak başvurularımı yapmış ve mağduriyetimin giderilmesi için bu doğrultuda ilerlemişimdir.

*Benimle ilgili olumsuz bir algı yaratmaya çalışan kaynakların daha duyarlı olmalarını ve aslı olmayan bilgilerle kamuoyunu etkilemeye çalışmamalarını rica ediyorum.

*Konuyla ilgili detaylı teknik bilgi ve hukuki açıklama hukuk danışmanlarım tarafından kamuoyu ile ayrıca paylaşılacaktır.

AVUKATI DA AÇIKLAMA YAPTI

Tarkan’ın avukatı Yunus Egemenoğlu da açıklamada bulundu. Yapılan başvurunun eski olduğuna vurgu yapan Egemen oğlu, habere konu olan dilekçenin 2017’ye ait olduğunu söyledi.

İşte Tarkan’ın avukatı Egemenoğlu’nun yaptığı o açıklama;

tarkan_aciklama.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.