Tarkya Ödülleri... TÜRKİYE'NİN EN İYİLERİ TRAKYA'DA BULUŞUYOR!..

Tarkya Ödülleri... TÜRKİYE'NİN EN İYİLERİ TRAKYA'DA BULUŞUYOR!..

28 Eylül cumartesi akşamı Filika Medya organizasyonuyla düzenlenecek "Trakya Ödülleri'ne" yıldız yağmuru yağacak.

 Sunuculuğunu Ece Pirim ve Şenol İpek'in üstlendiği, Trakya'nın enlerine ödüllerin verileceği geceye Oscar ödüllü Gladyatör ve Cesur Yürek filmlerinde oynayan dünyaca ünlü Hollywood Yıldızı Mike Mitchel de katılacak.

Diriliş Ertuğrul ve Payitaht Abdülhamid dizilerinde gönüllere taht kuran Lüleburgazlı oyuncu Cem Uçan ile Vizeli minik oyuncu Emir Berke Zincidi de törenlerde yerini alacak.

Trakya'da ilk kez düzenlenecek Trakya Ödülleri gecesi 28 Eylül akşamı İzer Otel'de düzenlenecek.

Organizasyona sayılı günler kala, geceye katılacak ünlüler de belli olmaya başladı. Katılımcılar arasında en dikkat çeken ise Hollywood yıldızı ABD'li aktör Mike Mitchel oldu.

Filika Medya kurucusu Dilek Çakır, geceyle ilgili Görünüm Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu.

 

"TRAKYA'YI TÜRKİYE'YLE BULUŞTURACAĞIZ"...

 

Trakya Ödül Törenleri'nin amacının Trakya'da yapılan güzellikleri tüm Türkiye'ye duyurmak olduğunu söyleyen Dilek Çakır, "Trakya Ödül Törenleri'nin amacı Trakya'da yapılmış olan güzellikler, kişiler ve belediyelerin yaptığı çalışmaları gündeme taşımak.

Her sene alanında iyi olanları Türkiye'yle buluşturmak istiyorum" diye konuştu. Çakır, organizasyonu Filika Medya olarak üstlendiklerini söyleyerek, iş ve sanat camiasından çok fazla kişinin geceye geleceğini söyledi.

Çakır, "Trakya'nın tanıtımı konusunda adım atmak istiyorum. Dolayısıyla belediyelerimizin bu tür organizasyonlara destek olması çok önemli. Burada bize destek olan belediyelere teşekkür ediyoruz. Bu destekler devam ederse bizler bu tür organizasyonları yapabiliriz" dedi.

 

TRAKYA'DA BİR HOLLYWOOD YILDIZI...

 

Davetliler hakkında da bilgi veren Çakır, geceye Oscar ödüllü filmler Gladyatör ve Cesur Yürek gibi filmlerde rol almış dünyaca ünlü ABD'li aktör Mike Mitchel'in de geleceğini duyurdu. Mitchel'in geceye katılımının tamamen tesadüf olduğunu kaydeden Çakır, "Trakya Film Akademisi'nin kardeş okulu Star Akademi'nin kurucusu Ali Ekber, Trakya Ödülleri'ne büyük destek verdi. Onunu aracılığıyla Mike Mitchel'i getireceğiz. Seneye de gerçekleşirse çok daha iyi isimlerle bize destek olacaklar. Trakya Ödülleri'ni bir marka haline getireceği" şeklinde konuştu.

 

SOSYAL MEDYADAN ETİKET...

 

Organizasyonla ilgili detayları da anlatan Çakır, gece boyunca sosyal medyadan da etiket çalışması yapacaklarını söyledi. Çakır, "Geceyle ilgili sosyal medyadan paylaşımlar yapılacak. İstanbul'da bu tarz etkinlikler çok yapılıyor. Sosyal medyadan paylaşımlar olacak. Herkes paylaşsın ki Trakya'nın adını daha çok duyuralım" dedi.

 

"TRAKYA'NIN TANITIMI YETERLİ YAPILMIYOR"...

 

Çakır, Trakya Ödülleri gecesi düzenleme fikrinin Trakya'nın tanıtımının çok az yapılmasından geldiğini söyleyerek şöyle devam etti; "Ben işimi mesleğimi çok seviyorum. İçimde hep ukde kalmıştı. Tesadüf eseri Lüleburgaz Belediyesi'nin filmk akademisi eğitimi afişini görünce orada ders almaya başladım. Bunun ardından Trakya'yı sahiplenmeye başladım. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun ulusal basın danışmanlığını yaptım. Bu görevimde Trakya'da tanıtım anlamında büyük eksiklikler olduğunu gördüm. Türkiye'nin en ücra köşesinde bile tanıtımlar yapılırken burada tanıtımın eksik olduğunu fark ettim. Bu nedenle de Trakya'yı tüm Türkiye ile birleştirmek için kollarımı sıvadım. Trakya'nın bunca güzelliğine rağmen yeterli tanıtımının yapıldığını düşünmüyorum. Bunun için festivalleri yeterli bulmuyorum. Festivaller çok güzel ama bunların tanıtımı çok az."

Ödül gecesinin sunuculuğunu ise Öyle Bir Gezer Zaman ki isimli diziyle adını Türkiye'ye duyuran Alman asıllı Türk oyuncu Wilma Elles ile ünlü oyuncu ve sunucu Şenol İpek gerçekleştirecek.

 

KIRMIZI HALI DA OLACAK...

 

28 Eylül tarihinde düzenlenecek dev organizasyonda basın, sanatçılar ve protokol Agapi Restoran'da ağırlanacak.

 

Ardından saat 19.00'da kokteyl yapılacak. Davetliler kırmızı halı üzerinde yürüyecek. Belli bir sayı oranı nedeniyle halka açık olmayacak etkinliğe sadece davetliler katılacak.

Güliz Mert organizasyonunda Roman kızlardan oluşan dans grubu şovlarıyla coşku dolu anlar yaşatacak. Ardından Ahmet Selçuk İlhan sahne alarak sevilen şarkıları seslendirecek. Programın sonunda da ödül törenine geçilecek.

 

ÖDÜLLER 3 KATEGORİDE...

 

Çakır, ödüller hakkında da bilgi verdi. Yaklaşık 50 kişiye ödül vermeyi planladıklarını kaydeden Çakır, "Ödüllerimiz 3 kategoride olacak. Sanatçılar, belediye başkanları ve alanında iyi olan işinsanları ve firmalar olacak" şeklinde konuştu.

KİMLER GELİYOR

Hollywood yıldızı Mike Mitchel

Ödüllü gazeteci Ömer Erbil

Uçankuş Muhabiri Ece Pirim

37 yıllık magazinci Nurcan Sabur

Magazinkolik Yazı İşleri Müdürü / Mehmet Karademir

Lüleburgazlı oyuncu Cem Uçan

Vizeli oyuncu Emir Berke Zincidi

Yapımcı Faruk Özdemir

Psikolog Mert Savaş

Ahmet Selçuk İlhan

 

 Haber; Tansu Edip GÖKBUDAK

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.