Tayfun... ÖLEN SEVGİLİYE EVLENME TEKLİFİ!

Tayfun... ÖLEN SEVGİLİYE EVLENME TEKLİFİ!

Seyhan müzik etiketiyle çıkan `Yıllar Sonra` isimli albümünün hikayesi biraz hüzünlü, Tayfun `Uzun` albümündeki Teklif isimli parçasının hikayesini gözyaşlarıyla anlatıyor.

İzmirli şarkıcı yıllar önce sevgilisini 1999 depreminde kaybetmiş. Uzun bir zaman psikolojik tedavi gören genç şarkıcı tam hayatını düzene koyup acılarını gömmüşken, Gönül isimli bir bayanla tanışır.Tanıştığı bu hanımefendi ölen nişanlısının birebir aynısıdır. İkiz olsalar o kadar benzemezler diyor genç şarkıcı ama asıl hikaye burada başlıyor genç şarkıcı Gönül'ü tanıdıktan sonra tekrar Düzce?ye yerleşip nişanlısının mezarından ayrılamaz hale geliyor.

Ve mezarının başında 'Teklif' isimli şarkıyı yapıp ölen sevgilisine evlenme teklifi ediyor ve ekliyor Bu dünyada olmasa da öbür dünyada gelinim olacak..

Genç şarkıcı şu sıralar gittiği her programa nişanlısının mezarından aldığı toprağı bir kavanoz içerisinde muhafaza ederek yanında götürüyor. O benim her an yanımda bu toprağa dokundukça onu yanımda hissediyorum diyor.

İnsanlara bir mesaj vermek için bu albümü yaptım, 'Sevdiklerinizin değerini onlar yaşarken bilin ölünce hiç bir kıymeti kalmıyor' diyen genç şarkıcı ölümünü kabullendim ama onu hala yanımda hissediyorum diyerek konuşmayı sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.