Tayfur Köse... "YOLUN AÇIK OLSUN", DİĞER YARIM!..

Tayfur Köse... "YOLUN AÇIK OLSUN", DİĞER YARIM!..

"O Ses Türkiye" de Murat Boz'un takımında yarışan ve kadife sesiyle türkülere yeni bir soluk getiren Tayfur Köse "Yolun Açık Olsun" adlı yeni teklisini müzik severlerle buluşturdu.

Haber; Demir Mehmet Karademir

Tayfur Köse, sözü ve müziği kendine ait olan arabesk saundunda ki şarkının tüm dijital platform gelirini Sma hastalığı ile boğuşan minik Yamaç'ın valilikce onaylanan hesabına aktaracak.@yamaca_umut_ol

Bugüne kadar Türk'ü söyler, Türk'ü anlatır türküler. Hayatımızdaki her duygunun karşılığını türkülerde buluruz, acıyı, gamı, kederi, hüznü, mutluluğu, memleket özlemini, hasreti, neşeyi, hepsi türkülerde saklıdır.

Türküler bizim dilimizdir. Biz sussak da onlar bizi en güzel şekilde anlatır. " Felsefesiyle yola çıkan Tayfur Köse,  müziğin yozlaştığı şu günümüzde büyük bir cesaretle maddi kaygılardan uzak bir şekilde bu yola baş koyarak dinleyenleri bu kez farkli bir tarzla selamlıyor.

Prodüksiyonunu Gülümser Müzik'in, aranjörlüğünü ve yönetmenliğini İnan Tat'ın yaptığı şarkının klip yönetmenliği ise Ozan Gülümser'e ait.

Tayfur Köse, yeni çıkan bu teklisinin heyecanını ve duygularını sosyal medyada takipçileri ile 

"Diğer Yarım Demiştim, İşte Gönlümün Diğer Yanının Nağmeleri, Yolun Açık Olsun".. sözleriyle paylaşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum