Teoman…  HARBİYE SEZONUNU AÇTI.

Teoman… HARBİYE SEZONUNU AÇTI.

Teoman, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen "N Kolay Harbiye Açık Hava" konserlerinin açılışı için dün gece sahnedeydi.

Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen "N Kolay Harbiye Açık Hava" konserleri, Teoman'ın enerjik performansıyla dün gece başladı. Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi, renkli ve unutulmaz performanslara ev sahipliği yapmaya hazırlandığı 2023 yazında, ilk geceden itibaren Teoman hayranlarıyla dolup taştı. İstanbulluların yanı sıra farklı şehirlerden gelen müzikseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Teoman, sahnede kesintisiz 2 saat boyunca seyircilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecenin açılışını "N'apim Tabiatım Böyle" şarkısıyla yapan Teoman, seyircilerine sürprizlerle dolu bir performans sunmaktan geri durmadı. Konserde yaptığı konuşmada, "Kariyerimin 26. senesinde t-shirt yaptırmak aklıma geldi. Yakında satışa çıkacaklar. Gençleri hedef aldım ve kendi gençlik fotoğrafımı t-shirte bastırdım, gençlerin hoşuna gitsin istedim" diyerek heyecan verici bir duyuru yaptı. Teoman, Harbiye seyircisiyle birlikte yepyeni t-shirtlerini ilk kez paylaşarak izleyicilere sürpriz yaşattı.

teoman-harbiye-tshirt.jpg

Konseri izleyenler arasında ünlü müzisyen Lider Şahin ve oyuncu Ecem Çırpan da yer aldı. Teoman, 31 Mayıs ve 5 Haziran tarihlerinde tekrar Harbiye sahnesine

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.