Teşkilat... SİYAH İNCİ ESKİ DEFTERLERİ AÇMANIN PEŞİNDE!

Teşkilat... SİYAH İNCİ ESKİ DEFTERLERİ AÇMANIN PEŞİNDE!

TRT 1’de yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği,‘ Teşkilat’ 26 Mart Pazar akşamı 69. bölümüyle ekrana geliyor.

‘Teşkilat’ 69. Bölümde Bu Hafta

Hasan Atmaca’nın ölümü herkesin üzerine kasvetli kara bulut gibi çöker. Geçmiş hesabını tamamen kapatan Hartley, yeni planlarına odaklanır fakat artık oyuna yeni biri dahil olmuştur.

Siyah İnci, Ömer ve Zehra’nın arasına bir yıldırım gibi düşerek ikiliyi geçmişin eşiğine getirecektir.

Korkut’tan haberi alan Sacide büyük bir acı yaşar. Hasan Atmaca’nın ölümüne sebep olanlara hesap kesmeye ant içen Korkut, çıktığı yolda başına geleceklerden habersizdir.

Ömer ve Zehra’nın radarına giren Siyah İnci ise geçmişin hesabını bugüne taşır. Değişen dengeler çok büyük kırılımlara yol açacaktır!

Zeynep Tuğçe Bayat, Teşkilat kadrosuna dahil oldu…

TRT 1’de yayınlanan, üç sezonluk başarısına hız kesmeden devam eden Teşkilat’ın kadrosuna ünlü oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat dahil oldu. Bayat, ‘Siyah İnci’ karakteriyle dizideki karanlık tarafta yerini alacak.

Asıl adı ‘Suzanne’ olan Siyah İnci, gençlik yıllarından itibaren yeteneği ile tüm istihbarat servislerinin dikkatini çekmiş.

Kendi başarısının da farkında olan Suzanne yalnızca kendi menfaati doğrultusunda çalışmaya başlar.

Hartley’in planlarını gerçekleştirmesine yardımcı olmak için Türkiye’ye gelen ‘Siyah İnci’ aynı zamanda Ömer ve Zehra’nın geçmişindeki büyük sırrın da kilit ismidir.

Suzanne’nin gelişi Teşkilat’ta yeni gelişmelerin habercisi olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.