Tozkoparan...CİHAN İLE METE KEMANKEŞ OCAĞI'NDA!

Tozkoparan...CİHAN İLE METE KEMANKEŞ OCAĞI'NDA!

Sıra dışı ve macera dolu hikayesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan’ın 30. bölümü, 12 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’da yayınlanacak.

 

Peki, Tozkoparan’ın 30. bölümünde neler olacak;

Mavi Ay zamanının yaklaşıyor olması Salih Hoca’yı Mete ile ilgili harekete geçirir. Ve tüm sorulara cevap bulmak için Cihan’la birlikte Mete’yi Kemankeş Ocağı’na götürürler.

Ancak yaklaşan tehlikeden tamamen habersizdirler. Nevzat, Cihan’ın üzerine bir sinyal vericisi yerleştirmiştir. Bu sayede Celal onları takip edebilecektir.

Acaba Celal yüzlerce yıldır Kuzgunların ormanda bulamadığı Kemankeş Ocağı’nın yerini bu sayede öğrenebilecek midir?

Bu arada Karayel girdiği liderlik savaşında Merve ve Elif’le yakınlaşmayı başarır. Planda olmayan şey ise Asya’nın kendisinden şüphelenmesi ve gözünü üzerinden ayırmaması olacaktır.

Bir gelişme de Elif ve Sinan cephesinde yaşanır. Sinan’la aralarındaki küslüğü bitirmek için harekete geçen Elif’in hamlesi Sinan cephesinde karşılık bulabilecek midir?

Burak, daha önce yapmış oldukları usturlabın kendilerini yanlış yöne çıkardığından bir yerde hata yaptıklarının farkına varır. Bunu düzeltmek adına yaptığı çalışmalar sonuç verecektir.

Sezgin’in evlenme teklifi Nurgül tarafından kabul edilmiş, sonunda her iki taraf da muradına erebilmek için çok önemli bir eşik aşmışlardır.

Lakin her ikisi de kendilerini bekleyen zorlu evlilik koşturmacasından ve yapılacaklardan tamamen habersizlerdir.

Berke, Azimli Bakkal’a yeniden alınması konusunda girdiği ikna turları başarısızlıkla sonuçlandığında artık savaşmaya karar verir. Acaba Berke’nin yeni planı ne olacaktır?

Cihan’ın üzerindeki takip cihazını fark etmesi, onu bunu yapanın kim olduğunu aramaya itecektir.

Cihan’ın bu arayışı tehlikeli bir karşılaşmayı da beraberinde getirecektir. Acaba Mete, babasını düşmüş olduğu bu zor durumdan kurtarabilecek midir?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.