Tuğba Ekinci...KADINLARI KIZDIRACAK AÇIKLAMALAR!

Tuğba Ekinci...KADINLARI KIZDIRACAK AÇIKLAMALAR!

Şarkıcı Tuğba Ekinci, geçtiğimiz gün gittiği masörde kadın takipçilerini kızdıracak açıklamalar yaptı. Masaj işini erkeklerin daha iyi yaptığını söyleyen Ekinci, "Erkekler nasıl bayanlardan haz alıyor ben anlamıyorum." dedi.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerin başında gelen Tuğba Ekinci, dikkat çeken paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde masöre giden Ekinci, kadınların masaj işinden pek anlamadığını söyledi.

KADINLARI KIZDIRACAK AÇIKLAMALAR

Erkeklerin daha iyi masaj yaptığını iddia eden Tuğba Ekinci, "Bu ne kadar güzel masaj yapmak ya bu nasıl bir masaj eli, kadınlar bıraksın bu işi, erkekler de kadın seviyor ne alaka ise, ben ince ve narin iken erkek yapabiliyor diyorum" dedi.

"ERKEKLER KADIN ELİ DEĞSİN DİYE MASAJ YAPTIRIYOR"

Erkeklerin kadınlara masaj yaptırma nedeninin de sırf kadın eli değmesi için olduğunu söyleyen Ekinci, sözlerine şöyle devam etti:

Yani bir bayan ne kadar narinse ben de öyleyim. Erkekler nasıl bayanlardan haz alıyor ben anlamıyorum. Normalde bir bayan yapamaz dimi?

Demek ki erkekler sırf kadın eli değsin diye masaj yaptırıyor. Yani bir kadın rahatlatamaz asla, bence bir kadın eli değsin diye erkekler kadın istiyor.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.