Tuğba Özay... 'GRİ ELBİSELİ UZAYLILAR ZİYARETE GELDİ!'

Tuğba Özay... 'GRİ ELBİSELİ UZAYLILAR ZİYARETE GELDİ!'

“Esra Sönmezer İle Çek Çekiştir” isimli programın konuğu podyumların ve ekranların sevilen yüzü Tuğba Özay oldu

Ekranların en samimi programı Number One ve Number One Türk ortak yayınında sevilen sunucu Esra Sönmezer’in sunumuyla yoluna devam ediyor. “Esra Sönmezer İle Çek Çekiştir” isimli programın konuğu podyumların ve ekranların sevilen yüzü Tuğba Özay oldu.

Survivor çekimlerine katılacak olması nedeniyle program sonrası apar topar uçağa yetişmek için çıkan Tuğba Özay sorulara her zamanki içtenliğiyle cevap verdi.

Esra Sönmezer’in seni Survivor’da en çok ne zorlayacak sorusuna “Ben doğa kızıyım hiçbir doğal imkansızlık bana engel olamaz, beni zorlasa zorlasa ancak oradaki insanlar zorlar” diye cevap vererek bu yarışmanın da çok konuşulacağı sinyalini vermiş oldu.

Sohbet koyulaştıkça bu güne kadar Tuğba Özay’dan duymadığımız açıklamalarda geldi.

UZAYLILARLA İLETİŞİMDE

 Uzaylılara inandığını ifade eden Tuğba Özay “Çocukluğumda gri elbiseli uzaylılar beni ziyarete geldi” diyerek, şaşkınlık yaratacak söylemlerde bulundu. Mustafa Topaloğlu’ndan sonra Survivor adası uzaylılarla iletişimi olan Tuğba Özay’ı ağırlayacak.

Ekranların samimiyetiyle en iddialı programı “Esra Sönmezer İle Çek Çekiştir” yine dolu ve keyifli bir şekilde ekranlarda oldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.