Tuğçe Sarıkaya... ISSIZ ADAMLAR ÇOĞALDI!

Tuğçe Sarıkaya... ISSIZ ADAMLAR ÇOĞALDI!

Aşk ve romantik komedi tarzı filmleri sevdiğini söyleyen eski Türkiye güzellerinden Tuğçe Sarıkaya, 'Son zamanlar da Issız Adamlar çoğaldı. Birçok erkek evlenme korkusu içinde' dedi.

Yönetmenliğini Biray Dalkıran’ın yaptığı ‘Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu’ adlı sinema filminde Zehra karakterini canlandıran Tuğçe Sarıkaya “Bu filmi rolü kendime yakın hissettiğim için kabul ettim. Gerek karakterin yaşı, gerekse de fiziksel görünüşü, toplum içinde ki sosyal statüsü, her şeyi ile bana uyan bir karakterdi. Biray Dalkıran’dan teklif gelince, senaryoyu okuduğumda balıklama atladım!” dedi.

"Issız Adamlar çoğaldı"

Aşk ve romantik komedi tarzı filmleri sevdiğini söyleyen eski Türkiye güzellerinden Tuğçe Sarıkaya, “Son zamanlar da Issız Adamlar çoğaldı. Birçok erkek evlenme korkusu içinde. Bunun filmleri de yapılıyor tabi. Bu filmde de bunun konusunu işliyoruz. Atılgan Gümüş’ün çok güzel giden bir ilişkisi var, ilişkisi evliliğe doğru gidiyor. Ve son anda evlilikten korkunca vaz geçiyor. Daha sonra aklı başına geliyor ama artık herşey çok geç oluyor…” diyor.

“Benim cesur sahnelerim yok! Atılgan benden daha cesur çıktı”

Filmde cesur sahnelerin olduğunun hatırlatılhması üzerine Tuğçe Sarıkaya “Evet var ama benim o tür cesur sahnelerim yok.  Atılgan daha cesur çıktı!” diyerek gülüyor. Atılgan Gümüş, Orçun Kaptan, Serhat Özcan, Asuman Dabak, Recep Aktuğ gibi usta oyuncular ile aynı seti paylaştığı için çok şanslı olduğunu söyleyen Sarıkaya “Onlarla birlikte oynamak bana çok şey kattı. Benim için bir okul gibi oldu” dedi.

Yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın yaptığı, başrolleri Atılgan Gümüş, Tuğçe Sarıkaya, Orçun Kaptan ve Serhat Özcan’ın  paylaştığı, Asuman Dabak, Recep Aktuğ, Zeynep Dizdar ve Kemel Erek’in konuk oyuncu olarak yer aldığı  “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu” Haziran ayında izleyiciyle buluşacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.