Tuğçe Sarıkaya... 'TÜRK KIZI SEVİYORSA AFFEDER!'

Tuğçe Sarıkaya... 'TÜRK KIZI SEVİYORSA AFFEDER!'

7 Ağustos’ta gösterime girecek yönetmenliğini Biray Dalkıran’ın yaptığı ‘Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu’ adlı sinema filminde nikâh masasında sevdiği erkek tarafından terk edilen Zehra karakterini canlandıran Tuğçe Sarıkaya ilginç açıklamalar yaptı.

Güzel oyuncu; “Zehra gelinlikleriyle nikâh masasında terk edilince büyük bir şok yaşıyor. Sonra sevdiği erkek pişman olup tekrar gelmek istese de bir türlü affedemiyor” dedi. Sizin başınıza böyle bir şey gelse ne yaparsınız sorusuna Sarıkaya, “Böyle bir şey başıma gelmediği için ne yapacağımı bilmiyorum ama biz Türk kadınları olarak  yabancılara göre daha merhametli ve affediciyiz. Hatasını anlayıp pişman olan erkeğe bir şans daha veririz. Benim başıma böyle bir şey gelse seviyorsam ve araya da 3’üncü şahıslar girmemişse tabi ki bir şans daha veririm” dedi.

Yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın yaptığı, başrolleri Tuğçe Sarıkaya, Atılgan Gümüş, Orçun Kaptan ve Serhat Özcan’ın  paylaştığı, Asuman Dabak, Recep Aktuğ, Zeynep Dizdar gibi ünlü oyuncuların konuk oyuncu olarak yer aldığı  “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu” 7 Ağustos’ta izleyiciyi kahkahaya boğacak!

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.