Tuğçe Tayfur...ESKİ EŞİ SİLAHLA EVİ BASTI!

Tuğçe Tayfur...ESKİ EŞİ SİLAHLA EVİ BASTI!

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur evli bir adamla ilişki yaşadığı iddiasıyla geçtiğimiz günlerde magazin gündeminde yerini aldı. 'Yuva yıkan kadın' olarak suçlanan Tuğçe Tayfur, bu kez de eski eşiyle gündeme geldi.

Geçtiğimiz yıl Taner Şafak’la olan 7 yıllık evliliğini sonlandıran şarkıcı Ferdi Tayfur ve oyuncu Necla Nazır’ın kızı Tuğçe Tayfur’un iş insanı Tolga Bayar ile aşk yaşadığı öne sürülmüştü

Hürriyet'in haberine göre; Bir çocuk annesi Tayfur'un eski eşi Taner Şafak'ın da Necla Nazır'ın evini basarak, "O adamı çocuğumla aynı eve evlenmeden nasıl sokarsın?" diyerek etrafa ateş açtığı iddia edilmişti.

Tuğçe Tayfur sosyal medya hesabından açıklama yaparak "Günlerdir aslı olmayan iddialarla anneliğim ve kadınlığım üzerinden hedef gösterilmekteyim.

Ve maalesef bu hedef gösterme dün akşam annem ve çocuğumla yaşadığım konuta SİLAHLI SALDIRIYLA ete kemiğe büründü." dedi. 

Açıklamasının devamında Tayfur "Dün akşam Bursa programım nedeniyle yolda olduğum sıralarda annemden aldığım telefonla tarifi imkansız korkular yaşadım çünkü oğlumun babası olan kişi annem ve Efe’nin evde olduğunu bilerek ve herkesin duyacağı şekilde ağır sinkaflı küfürler, tehditler, hakaretler, kapı tekmelemeler ve SİLAH SESİ!!" ifadelerini kullandı. 

Yaşanan olaylardan dolayı korktuğunu belirten Tayfur "Evlat sahibi bir kadın olarak elbette korktum.

Bu ülkenin her kadınının yaşadığı korkuyu yaşadım. Özel hayatım nedeniyle kişilik haklarıma saldırılmasının tahammül edilir bir yanı yok iken ısrarla hedef gösteren yayınlarıyla bu ateşi körükleyenler şimdi ne düşünüyor?" şeklinde açıklamasına devam etti. 

Uzaklaştırma kararı aldırdığını belirten Tayfur "Bu saldırı hangi kadına kim tarafından yapılırsa yapılsın mahkum edilmelidir.

Kadına yönelik şiddeti özendirircesine, bu olayın failine ekranlarını açanlar şimdi ne düşünüyor?

Bu saldırıyı yapan kişi hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı alındı ve şikayetler yalanların aksine somut deliller - komşuların tanıklığına dayanan gerçeklerle yapıldı." dedi.

Susma kararı aldığını belirten Tayfur "Bu olayın tarafı olan kadınlar da dahil olmak üzere hiç bir kadının bu korkuyu yaşamasını istemem.

Sonuç olarak bu olayın faili ve “azmettirenleri” hakkında şikayet ve dava yoluna gidildi.

Süreci avukatım takip ediyor ve yargıya yansıyan bu olay hakkında nihai karar verilene kadar susma kararı alıyorum." ifadelerini kullanarak açıklamasını bitirdi. 

Taner Şafak, "Söylemezsem Olmaz" programında iddiaları kabul etmedi. Şafak programda yaşananları anlattı. 

Şafak programda yaptığı açıklamada "Necla Hanım aradı ve oğlum Efe'nin beni özlediğini söyledi. Yanlarına gittim ama kapı açılmayınca içeride Tolga Bayar var sanıp korktum." dedi. 

Kendisine iftira atıldığını iddia eden Şafak "Bağırdım, polis çağırdılar. Ateş açtığım doğru değil, kendilerini temize çıkarmak için bana iftira atıyorlar." diye konuştu. 

Eşine tepki gösteren Şafak "Tuğçe Hanım, karısı ve çocuğunu kapı önüne atmış bir adamla birlikte. Psikolojik problemleri var." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.