Tülin Şahin Noronha...PODYUMU EVİNE KURDU!

Tülin Şahin Noronha...PODYUMU EVİNE KURDU!

Ünlü modacı Rufat İsmayil "Extravaganza”isimli koleksiyonunu dünyaca ünlü Türk süper model Tülin Şahin Noronha ile Türkiye’de bir ilke imza atarak dijital defile ile tanıttı.

New Yok Fashion Week’te yaptığı defilelerle dünya modasında adını duyuran ve Beyonce, Jennifer Lopez, Ashanti, Ariana Grande, Lil’ Kim, Bebe Rexha gibi dünya yıldızlarının modacısı olan ünlü modacı Rufat İsmayil "Extravaganza”isimli koleksiyonunu dünyaca ünlü Türk süper model Tülin Şahin Noronha ile Türkiye’de bir ilke imza atarak dijital defile ile tanıttı.

Ünlü modacının Tülin Şahin Noronha baş mankenliğinde  Londra, New York’ta yapmayı planladığı "Extravaganza" defilesi koronavirüs sebebiyle iptal edilince defile Tülin Şahin ile dijital ortama taşındı.

Dünyada 3,5 milyonda fazla kişiyi etkileyen koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek için dijital ortamda gerçekleştirilen Rufat İsmail’in  “ Extravaganza" 2020 sonbahar- kış koleksiyonu dijital defilesinde Süper Model Tülin Şahin Noronha kendi evini podyuma çevirerek 5 ayrı elbise tanıttı. 

Ünlü marka danışmanı Selim Akar’ın fikriyle projelendirilen 32 tasarım 150 parçadan oluşan  "Extravaganza" 2020 sonbahar- kış koleksiyonunun dijital defilesinde Tülin Şahin Noronha 5 ayrı elbise tanıttı.

Tülin Şahin defileyi kendi cep telefonuyla çekti. İkili kendi sosyal medya hesaplarından paylaştıkları dijital defile ile Türkiye’de bu akımının ilk temsilcileri oldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.